Veliki Brat 4: Ava i Uroš nisu imali seks?

0
Kaskader tvrdi da su se Ava i on prve večeri u Velikom Bratu dogovorili da simuliraju vođenje ljubavi kako bi produžili ostanak u kući na Košutnjaku

Nakon što je izgubio borbu za 50.000 eura i nakon 14 dana napustio kuću Velikog Brata, kaskader Uroš Ćertić promenio je priču i izjavio da Ava Karabatić i on nisu imali odnose u kući.

- Prošli put je pobedila Marijana Čvrljak jer se spavala s Nemešom pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi kako bismo što duže ostali. I ručni rad je bio gluma. Hteo sam napraviti šou, posle smo drmali kombi - izjavio je.

- Ovo mi je prvi reality,  a Ava je imala iskustva u Survivoru gde je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim rijalitima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspeli jer smo već prve nedelje bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to hteo - rekao je Uroš.

Naglasio je da su Avine suze bile samo gluma i da je svoju taktiku nakon svađe s njim nastavila sa Željkom samo kako bi ostala što duže u kući i njega napravila ljubomornim.

- Verujem da se posle nekoliko dana zaljubila. Imali smo dogovor da se zajedno držimo do kraja, ali kad je prešla granicu, morao sam je ostaviti - rekao je.

- Soraja je više moj tip nego Ava. Razbila je sve predrasude koje sam imao o njoj. Nije imala nijedan konflikt u kući. Nijednom nije čak ni opsovala - komentarisao je Uroš.

Priznao je da je lagao da ima devojku koja priprema doktorat jer je Ava stalno nabrajala svoje škole i fakultete.

- Sve treba izgledati kao sapunica. Kome je zanimljivo gledati me kako dižem tegove sa Žarkom ili perem sudove? Ništa ne bih promenio da se vratim. Opet bih simulirao seks za 50.000 eura - priznao je kaskader. 

makonda-tracker