Farma 4: Licemerstvo Milana Tarota?

U pismu, koje je izbačeni Nazif ostavio farmerima, piše da je novi gazda Ljuba. Posle čestitki, Ljuba je održala uvodni govor. Stari gazda je želeo da čuje od farmera utiske koje je ostavio gazdovanjem protekle nedelje.
2
1 / 34

Tarot je prvi rekao da je Era najgori gazda do sada. Glumica je prokomentarisala probleme u kontrolisanju seksualnih nagona bivšeg gazde. Mikiju je smetao Erin način obraćanja kada je uznemiren, dok je Saški smetalo to što je branio Irvasa, a nju nije ni pohvalio.

Ljuba je odmah počela da kuje plan tako da se Vesna Rivas tokom sledeće nedelje što lošije provede. Pošto je Ljuba ušla u kuhinju, Jovana, koja je prala sudove joj je čestitala na novoj ulozi. Ljuba joj je šapnula da su joj potrebne ideje kako bi j… Vesnu Rivas. Na to joj je Jovana odgovorila da to neće biti problem, pošto je kreativna kada su takve stvari u pitanju.

Ekrem se šetao kroz dnevni boravak. Bio je veseo. Obratio se tarotu rečima Budalo jedna. Objasnio mu je kako je on (Ekrem) glavni u kući, i da on ima poslove za sve u kući, ali će tek videti koje. Potom je prišao Bjelici, kojoj je pridikovao dok je čistila dnevnu sobu. Savetovao ju je da ostavi teške poslove i da on mora da je štiti. Sve vreme je komunicirao podignutim tonom, a Bjelica je u jednom trenutku govorila da je ona u sistemu kosmičkom i da je ne požuruje.

Radojka je razgovarala sa Stanijom o realnim šansama koje ona i Dule imaju pored svih pevača i poznatih ličnosti. Priznala je i da joj je bilo teško kada se Era loše poneo prema Staniji. Posavetovala je Staniju i da počne da radi, bilo šta, pa čak i da mesi hleb. Ponudila se i da je nauči kako to da radi.

Ljuba je sazvala sastanak o zaduženjima. Napadali su Staniju jer ona ne želi da riba pod. Ona je rekla da joj je potreban dan pauze zbog onih dana. Na to se nadovezala svađa Duleta i Zorice gde Zorica napada Duleta da je prostak jer je za nju rekao da je otišla za živcima.

Vesna Rivas se javila za reč. Požalila se da joj je Ljuba ugrozila prava. Tvrdila je da joj Ljuba nije dala da jede. Pored toga, tvrdila je da je namerno bacila piljevinu na nju tog dana u radionici. Ljuba je sve to negirala uz obrazloženje da je Vesni potreban psihijatar, a ne doktor.

Dok su se Dule i Zorica svađali, Milan se smejao. Zorica je to primetila i zamerila mu. On joj je objasnio da mu je smešno to što jedna osoba iznosi svoje lične probleme na sastanku, a da ostali to moraju slušati. Rekao je i da Zorica ima priličnog uticaja na Ljubu. Njih dve se nisu složile s tim.

Tarot je pred svima tražio da mu Sha objasni šta je to sarkazam. Sha se nije snašao u odgovoru, pa se naljutio na Milana. Nakon toga su nastavili polemiku u mirnom tonu vezanu za Tarotovo licemerstvo, tačnije o tome kako je ogovarao Staniju, a štapić dao Akiju.

Dule i Zorica su nastavili svađu od ranije. Zorica je izvređala Duleta. Rekla mu je da je prostak, glup, dvoličan jer je nju nazvao dvoličnom. On se branio tako što je rekao da je iskren i da tako zaista i misli. Posvađali su se, i te večeri nije došlo do pomirenja. Dule joj je rekao da je ona niko i ništa, isto kao on sam. A Zorica mu je odbrusila da je ona za njega dama, te da je on sramota za Srbiju.

Počela je i najveća svađa večeri, gde je Sha objasnio zašto se Vesna sukobila sa svakim farmerom. Vesnu je interesovalo mišljenje Sha. Nakon toga joj je Sha rekao: Slušaj me glupačo, na šta mu je Vesna odgovorila: Glupača ti mama! Vesnin odgovor je toliko iznervirao repera, da je uputio salvu uvreda ka Vesni. Rasprava je trajala čitavih pola sata. Sve vreme rasprave, i Vesna i Sha su sedeli naizgled mirno, i dobacivali jedno drugom.

Svađu je prekinuo Dule, koji ih je zamolio da budu tiši jer želi da spava.

Po okončanju svađe, Daria, Sha i Jovana su izašli napolje i ogovarali Vesnu. Zaključili su da je ona bolesna i da misle da ima zadatak da sve nervira. Daria ga je smirivala rečima da mora ignorisati takve provokacije jer će samo sebi naškoditi. Neki farmeri su uporedili Vesnu i njeno ponašanje sa ponašanjem Miloša Bojanića prethodnih sezona.

makonda-tracker