Jugoslav Pantelić novi voditelj emisije Jelen Top 10

3
Poznati voditelj preuzima voditeljsku ulogu u Jelen Top 10, emisiji koja promoviše mlade rok bendove i rok kulturu.
Jugoslav Pantelić
Jugoslav Pantelić

Od nedelje 14. aprila, Jelen Top 10 emitovaće se na Prvom programu RTS-a, posle Trećeg Dnevnika.

Po prvi put Jelen Top 10 imaće svoje prikazivanje na još jednom kanalu i to na Studiju B, sredom od 21:00. Tako će ljubitelji kvalitetnog rok zvuka moći da pogledaju top listu svojih omiljenih bendova i čuju novosti iz sveta rok muzike dva puta nedeljno, na dva kanala.

Autentičnim stilom i prepoznatljivim šarmom, Jugoslav Pantelić, voditelj koji je karijeru počeo u kultnim muzičkim emisijama devedesetih, vraća rok intervju na mesto koje mu pripada, a među prvima će mu u tome pomoći njegovi ovonedeljni gosti - Bajaga i Instruktori!

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću u narednom periodu biti domaćin jedne od mojih omiljenih emisija. Predstavljanje deset najpopularnijih domaćih pop-rok pesama, kao i druženje sa ljudima koji pišu aktuelne stranice domaćeg rokenrola, biće okosnica svakog izdanja Jelen Top 10, a ja ću se truditi da iz emisije u emisiju podsetim neke nove gledaoce na sve ono što predstavlja istoriju domaćeg rokenrola. Jelen Top 10 doživljavam kao jedinstvenu oazu za promovisanje aktuelnih tokova domaće muzičke scene. Uz već afirmisane muzičare, ova emisija, već godinama, od entuzijasta početnika pravi respektabilne predstavnike domaće rokenrol scene - kaže Jugoslav Pantelić, voditelj emisije Jelen Top 10.

Prelazak na Prvi kanal RTS-a, novi domaćin, a sa njim i nova energija predstavljaju kulminaciju  četvorogodišnjeg zalaganja Apatinske pivare i autorskog tima producentske kuće Letter&Sun na promovisanju rok kulture u Srbiji i regionu. Novi koncept proširuje teme kojima će se baviti emisija, pa će gledaoci osim top liste, razgovora sa muzičarima, reportaža sa događaja, imati prilku da vide i čuju priče o velikim trenucima koji su menjali rokenrol na našim prostorima.

makonda-tracker