Stanija Dorojević: Dule i Radojka su najiskreniji farmeri!

Aki i Sandra su u sobi, svako u svom krevetu. To ne bi bio problem, da nije bilo 10 ujutru. Mikiju je to zasmetalo, pa je prionuo na buđenje usnulih farmera. Sandru je probudio masažom. Aki je priznao da mu zavidi na tome. Miki je prokomentarisao Namestiću ti
0
1 / 34

U kuhinji je Zorica poludela zbog količine prljavog posuđa koje je zatekla, što u sudoperi, što van nje. Obratila se Bjelici, koja je sve vreme pratila. Pokazala joj je kako je Radojka oprala sudove. Nije mogla da veruje kako su sudovi i posle tog pranja bili zaprljani, masni, kao da ih je blatom prala. Zorica je obećala da se Radojka više neće približiti sudovima, jer nije sposobna ni za to. Nerviralo je i to što Dule koristi svaki slobodan trenutak da otpeva deo neke, svoje omiljene, pesme. Pošto je Radojka ušla u kuhinju, Zorica joj je prebacivala aljkavost u kuhinji. Radojka smatra da nema ničeg lošeg u tome što je sudove prala u prljavoj vodi. Zaključila je da je zbog ostataka hrane voda postala crna.

Era je ušao u spavaću sobu kako bi ponovo pokušao da probudi farmere. Prišao je Zorici i uzviknuo: Ustaj ti mafijašice!

Zorica mu je odbrusila: Ja mafijašica?! Bjelica je na to dodala samo jedno Bravo!.

Zorica je pogrešno protumačila ovaj Gordanin gest, pa ju je gurnula na krevet uz komentar: Sad si stvarno na**bala!

Zorica je zatim ušla u garderobu i počela da baca Gordanine stvari.

Zbog Erine šale, Zorica je odlučila da mu uzvrati. Stala je iza vrata, pa je sačekala da se on vrati u sobu i nastavi sa buđenjem. Svega nekoliko trenutaka pošto je Era ušao u sobu, Zorica mu je prišla sa leđa i namazala čitavo lice penom za brijanje.

Gazda Era je obišao Gljivu u izolaciji. Objasnio mu je kako na Farmi čovek mora biti psihički jak. Upozorio ga je da se vatra u izolaciji već tri puta ugasila, a da je temperatura napolju niska. Ohrabrio ga je rečima da je dobar čovek, i da bi mu bilo krivo kada bi Nazif ispao.

Era je zatim obišao Staniju. Pokušao je da proćaska s’ njom van izolacije, ali je ona ostala nezainteresovana. Na Erinu konstataciju da to znači da je zapravo on dobar gazda, Stanija je samo slegla ramenima.

Filip P, Filip M, Danijel, Tarot, Sandra i Mećava su razgovarali u spavaćoj sobi. U jednom trenutku su upitali Sandru koliko je imala momaka do sada. Sandra je, posle kraćeg prisećanja, odgovorila kako je u životu imala petoricu momaka. Ovo je nasmejalo pojedine farmere. Dalje su nastavili o tipovima momaka koje preferira. Ustanovili su da Sandra voli jake i sposobne muškarce, a da su godine nebitne.

Sha je sa Vesnom Rivas u spavaćoj sobi pravio planove za proslavu svog i rođendana Milana Tarota. Obećao je Vesni da do kraja života ni reč neće progovoriti sa Milanom, jer je ispao loša osoba u više navrata prema njemu. Vesna se složila sa Sha, i dodala da na Farmi postoje 2,3 osobe koje su zapravo upakovana zla.

Stanija je pred kamerom priznala da su Dule i Radojka najiskreniji i najpošteniji ljudi na Farmi, a da su svi ostali foliranti. Njoj će biti teško, ko god da ispadne sa Farme. Priznala je i da joj još uvek neverovatno zvuči da Ekrem Jevrić taktizira i razmišlja samo o pobedi i glasovima.

Aki je priznao Filipu M. Da je imao potpuno pogrešno mišljenje o Sandri. Sebe je nazvao doktorom jer je uspeo da shvati kakva je zapravo Sandra. Zgadila mu se, rekao je, kada je ona zavodila Mikija u halterima, i zato što je spavala kod svih muškaraca u krevetu. Filip je u čudu slušao Akijeve konstatacije, da bi ga naposletku upitao kako to ranije nije primetio, jer se Sandra ponaša tako i u spoljnom svetu.

Došlo je vreme duela. Stanija je odgovorila tačno na veći broj pitanja od Nazifa, pa su joj glasovi duplirani. To je bilo dovoljno da Nazif bude treći takmičar koji će napustiti Farmu ove sezone. Pošto se pozdravio sa farmerima, Nazif se uputio ka studiju u Šimanovcima.

Ekrem je došao u situaciju da se pravda Staniji jer joj je dao štapić prilikom nominacija. On je ostao pri svojoj tvrdnji da njegov štapić ne bi ništa promenio. Stanija mu je skrenula pažnju da, ako je voli, to nikada nije trebao da učini. Stanija mu je rekla da se zaje*ao kada je rešio da to učini i da će posledice tek videti.

makonda-tracker