Novi pakleni kuvar je Jovica Jovičić

0
Srpski gastronom svetskog glasa u novoj sezoni popularne emisije Paklena kuhinja.
Jovica Jovičić, foto: TV Prva
Jovica Jovičić, foto: TV Prva

Jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja dobre hrane, ali i urednih i čistih restorana -  Paklena kuhinja emitovaće se od 17. aprila, svake srede u 21.15h na Prvoj.

Nova sezona donosi i brojna osveženja, a u novim epizodama predstaviće se novi kuvar. Ovog puta, varjača će biti u rukama srpskog gastronoma svetskog glasa Jovice Jovičića, osvajača mnogih zlatnih medalja i kapitena srpskog kulinarskog tima na brojnim takmičenjima,  koji će se pobrinuti da svoje bogato iskustvo i tajne zanata prenese na srpske restorane. Ugostiteljski objekti koji budu potražili pomoć ovog eksperta, moraće da ispune njegove visoke standarde i svoju kuhinju dovedu u savršen red.

Jovica će imati zadatak da i od najlošijeg restorana napravi mesto za uživanje u kojem je zadovoljan gost najvažniji cilj vlasnika i menadžera restorana. Ovaj zadatak svakako nije lako ostvariti te će Jovica imati pune ruke posla, od organizacije konobara, šankera, kuvara, vlasnika, preko proveravanja higijenskih uslova, recepata, načina rada do dekoracije i promocije samog objekta.

Njegov autoriet i rešenost da se mnoge stvari promene sigurno neće uvek imati dobar prijem kod kuvara i kelnera. Jovica će imati mnoge izazove, a pre svega da prevaziđe paklene situacije sa zaposlenima restorana zbog promena koje će biti neminovne. Ovaj kuvar neće imati milosti za propuste, nemarnost i nepoštavanje gostiju, a ugostitelji će morati da se pomuče i potrude kako bi svi zajedno uspešno završili misiju i stvorili idelano mesto za uživanje.

- Nisam prvi put pred kamerama, snimao sam i ranije ali ovo je totalno drugačije, dosta prefinjenije sa puno detalja i veoma je interesantno. Poziv za Paklenu kuhinju me je malo iznenadio ali više me je recimo iznenadilo to kako smo uspeli da se savršeno uklopimo i organizujemo oko snimanja pošto imam zaista mnogo obaveza u restoranu - kaže novi kuvar u čijem jelu su uživale i holivudske zvezde, a na pitanje da li će biti oštriji Jovica odgovara:

- Paklenu kuhinju živim od 1987. godine, ozbiljno se bavim konsaltingom restorana od 2005. tako da ono što publika gleda na televiziji, predstavlja sastavni deo posla kojim se bavim – zaključuje Jovica.

makonda-tracker