Farma: Stanija priznala da je namerno bila sa Filipom da bi nervirala Eru

Stanija se požalila Ekremu da je Era maltretira, a sve na račun toga što ga je ranije odbila. Ona mu je priznala i da je prethodnog dana namerno bila sa Filipom u krevetu, ne bi li iznervirala gazda Eru. Smatra da je tako najbolje za njega, i da će ga nerviran
1
1 / 47 Foto: Tv Pink

Proka je ovoga puta došao u kuću sa zadatkom. S obzirom da većina farmera nije uspela da se probudi ujutru, te je spavala do podne, Proka jeza odgovornog smatrao gazda Eru, koga je i kaznio. Za kaznu, Era je morao da pomogne deka Tomi koji je došao na Farmu da pokaže farmerima kako se pravi sapun.

Era je pre pravljenja sapuna naredio Staniji da oriba toalet, što je ona odbila, jer, kako je rekla, sama to nikada neće uraditi. Isključiva je u traženju svojih prava na Farmi.

Stanija i Ekrem su pričali o Eri. Ona mu se požalila da je Era maltretira, a sve na račun toga što ga je ranije odbila. Ona mu je priznala i da je prethodnog dana namerno bila sa Filipom u krevetu, ne bi li iznervirala gazda Eru. Smatra da je tako najbolje za njega, i da će ga nerviranjem odvratiti od sebe.

Era je održao sastanak sa ukućanima. Rekao im je da je kažnjen od strane Proke, pa je naveo i koji je razlog kažnjavanja – farmeri su spavali, a i on je bio u pidžami kada je Proka došao. Ponovo je naglasio farmerima da se zadaci moraju završiti. Žene završavaju one poslove u kuhinji. Ekrem je zadužen za kontrolu poslova u kuhinji. Zadatak muškog dela Farme je da seče drva, a zadatak sluga je da slušaju.

U kuhinji su Saška i Jovana sa Tarotom komentarisale kako bi nastao haos kada bi Vesna Rivas postala gazda.

Era je obišao Ljubu, koja je prethodnog dana kažnjena odlaskom u izolaciju. Komentarisali su Vesnu Rivas. Era joj se požalio kako tog jutra nije uspeo da je probudi. Ljuba se nadovezala kako nikome neće dozvoliti da pljuje po njoj. Smatra da je dovoljno, čak i previše, što ju je trpela 15 dana, a da je ono što joj je rekla prethodnog dana, najmanje što je zapravo mogla da joj učini. Svesna je da je čitava situacija loše izgledala, ali, kako je rekla, ne da na familiju i prijatelje. Era je obećao Ljubi da će otići do Zadruge i tražiti pomilovanje.

Zorica je savetovala Staniju da ne odbija zadatke, ali i da ne ćuti na Erine provokacije. Ona smatra da je sramota da se Era iživljava nad njom bez nekog ozbiljnog razloga. Zorica je sigurna da je Era takav prema njoj jer nije dobio ono što je hteo. U isto vreme je konzervativna Radojka savetovala Staniji da prećuti Erine provokacije.

Na popodnevnom sastanku, Era je pohvalio farmere da su dobro obavili zadate poslove. Gazda je predložio farmerima da svi nastave sa svojim zadacima, pa ih je potom ponovo rasporedio. Sandra je iskoristila priliku, pa je na sastanku obavestila gledaoce da ne glasaju za nju jer joj se ide kući.

Sledeći sastanak je ubrzo sazvao Ekrem. On je poručio farmerima da ne pozdravljaju svoju rodbinu i prijatelje preko kamera, te da ga na taj način imitiraju.

Zadruga je odlučila da vrati Ljubu među farmere. Ona, Era i Stanija su krenuli prema kući. Ljuba je dala jabuku za muštuluk Eri. Po povratku u kuću, Ljuba se pozdravila sa farmerima, svima osim Vesne Rivas koja je sedela za stolom i jela.

Međutim, Zadruga je poručila i Staniji da će biti kažnjena jer je ležala u krevetu Filipa P. iako je sluga. Pored toga, od farmera je traženo da budu otvoreni jedno prema drugom. Počela je revija na Farmi. Pre svega je Filip P. objasnio kako se hoda modnom pistom, kakvo držanje je potrebno manekenima. Nazif i Era su čestitali Sandri na odličnim cipelama i izboru garderobe.

U sledećoj igri, takmičari su se igrali dobro poznate igre Sudnica. Goca je optužila Radojku da samo najkvalitetniju hranu daje Duletu. Advokati su Zorica i Ekrem, a sudija je Miki. Presuda je bila oslobađajuća za Radojku.

U trećem pismu, drugi krug Sudnice. Danijel je optužio Eru da je skrivao kafu. Sudija je Sha, advokati Filip P. i Tarot. Presuda je bila da je kriv Era.

 

makonda-tracker