Farma 4: Era je novi gazda

Posle izbacivanja Ruleta, koji je izgubio u duelu s Bjelicom, novi gazda postao je Era. Stanija se zbližava s Filipom P. a Zorica ratuje s Gocom Božinovskom
0
1 / 28

Miki, Saška i Goca su na tremu. Vodili su razgovor o Bjelici. Njima je smešna situacija oko njene nominacije i bukvalnog shvatanja pravila igre. Ne shvataju kako može strogo da se pridržava pravila, čak toliko da potpuno ćuti. Nekima je žao zbog toga. Goca je zaključila da je Bjelica zapravo neradnik i izgubljen slučaj.

Miki je ćaskao sa Bjelicom koja se našla u izolaciji. Rekao joj je da nepovezano priča, kao da je u nekom transu, a ona mu se požalila da su farmeri izbacili jednu školovanu osobu, pritom mileći na sebe, i kako joj je bio cilj da sasluša svakoga jer to smatra glumačkim izazovom. Dalje je nastavila da priča o sebi i studentskim danima. Kako je rekla, bila je najtalentovanija glumica na fakultetu. Mogla je i da se obezbedi i ima muža stomatologa koji je i otac njenog deteta, ali nije.

Stanija i Filip P. su postali prisniji poslednjih nekoliko dana pa su tako jučerašnji dan proveli grleći jedno drugo. Šaputajući su kovali planove o tome kako će se viđati i posle Farme. Filip je zabrinut zbog Stanijinih obaveza u Njujorku pošto napusti Farmu. Predložio joj je da bar mesec dana ostane u Srbiji kako bi uspeli da se vide i posle. Počelo je u dvorištu, da bi se nastavilo za stolom u kuhinji, da bi se završilo u krevetu.

Zorica Marković i Goca Božinovska su se posvađale oko hrane. Naime, Zorica je rešila da spremi sebi zakusku. Pitala je da li ima jaja i luka. Pošto je ustanovila da jaja nema, uzela je glavicu luka kako bi je propržila. Problem je nastao kada je Zorica upitala Gocu, a zatim i Staniju da li hoće da jedu sa njom. Goca joj  je zamerila to što je gotovo svima ponudila da jedu jaja i luk, iako jaja gotovo da nema.

Zorica: Ova p*ša po meni ovde... ja ne smem da uzmem glavicu luka. Gordana hvala ti!

Goca: Razumi me, nema za sve

Zorica: sve je u redu. Šta je s tobom. sama znaš bila si u kuhinji

Goca: Ne može tako... nemoj sada, ima naroda

Zorica: Poenta je u svemu tome da ja ne mogu da uzmem da upržim jednu glavicu luka

Goca: Jasno i glasno si rekla da bi mogla jaje da ispržiš.

Zorica: Nisam uzela jaje, nego luka

Goca: Ko će da jede luka?

Zorica: Ja! Ja hoću da jedem samo luk.

Goca: Ma prži ženo ko ti brani

Zorica: Ponudila sam samo Staniju

Goca: Čula sam da nema jaja, a da ostali hoće da prave pohovane šnicle. Htela sam ti kazem nemoj da nudis, uzmi sebi jaje i uživaj. Da sam znala da hoćeš luka, rekla bih ti uzmi samo luka


U pismu Zadruge je poručeno gazda Mikiju da je kazna Milanu Tarotu istekla, tako da mu je dozvoljeno da se vrati među ukućane iz Izolacije.

U duelu znanja u Areni, Bjelica je pobedila Ruleta sa 1-0. Pošto je Rule napustio Farmu, mlađa ekipa je započela pesmom Noćas mi srce pati.

Jutros je pročitano Ruletovo pismo. Rule je za gazdu izabrao Eru Ojdanića.

makonda-tracker