Veliki Brat: Posvađale se Sindi i Nevena Miličević!

0
Ivana Stamenković Sindi je otkrila Velikom Bratu da Nevena Miličević ima nešto lično protiv nje, jer se njih dve poznaju od ranije, i dodala kako je Nevena spavala u istom apartmanu i u istom krevetu sa njenim dugogodišnjih dečkom.
Nevena Miličević, Ivana Stamenković Sindi, foto: TV B92
Nevena Miličević, Ivana Stamenković Sindi, foto: TV B92

U kući opšti haos! Ukućani su celu noć vrteli vetrenjaču. Neki su pokazali da su pravi timski igrači, dok su drugi spavali. Trio iz tajne sobe, Milić, Maja, Soraja, jednoglasno je izabrao Maricu Dević Dakić za premijera.

Sindi koja je u ulozi Dinke, komentariše u ispovedaonici situaciju od juče. Najpre se požalila kako nije ni oka sklopila i zamolila je Velikog brata za nes kafu. Ona kaže da je po dogovoru, svaki od ukućana trebalo ručno da pokreće vetrenjaču, po sat vremena, međutim, na kraju je samo par njih poštovalo dnevni zadatak, dok su ostali spavali sve do 11h.  Sindi je izjavila da se muški deo ukućana bori i da su pravi timski igrači, misleći pritom na braću Željka i Žarka, Topića i Petrućija, dok je Nevena iz čista mira napala, a Aneta je jedina ukućanka koja je bila fer i pomagala im je celu noć. 

- Zamolila sam je da nam pomogne, da i ona malo vrti krug, ali mi je ona odgovorila da je baš briga i za vlast i za glupu igru i da ne želi - rekla je Sindi i nastavila da objašnjava Velikom bratu kako tu mora da je nešto lično u pitanju. 

Ona je ispričala kako je Nevena rekla da je kreten i kako je nervira njena pojava i način na koji govori. Na pitanje Velikog brata da li zna zbog čega se Nevena tako ponaša prema njoj, Sindi je odgovorila da ona ima nešto lično protiv nje, jer se njih dve poznaju od ranije, i dodala kako je Nevena spavala u istom apartmanu i u istom krevetu sa njenim dugogodišnjih dečkom. Sindi nastavlja sa pričom o Neveninoj netrpeljivosti, i kaže da je i u toku noći čula kako je Nevena ogovara sa ukućanima, naročito sa Anetom koja je preko noći promenila ponašanje prema njoj.

- Ja želim da izgladim situaciju, ali pošto Nevena neće da priča sa mnom, izbegavaću je - poručuje Sindi i dodaje kako Nevena stalno plače, drami, preti da će da napusti kuću i tako privlači pažnju ostalih ukućana koji je teše. Sindi je zamolila Velikog brata da nazove njenog tatu i proveri kako joj je ćerkica. 

Svetla u spavaćoj sobi su upaljena što žnači da je dnevni zadatak počeo i da su kostimi obavezni.  Po nalogu Velikog brata, Marica Dević Dakić odlučuje ko će od ukućana da se pridruži opoziciji. U međuvremenu, članove vlade neprijatno je iznenadila opozicija kada im je servirala sirove ribe koje su morali da očiste i pojedu. 

Vanredna sednica vlade je u toku, na kojoj će premijer da saopšti ko će od članova vlade da napusti kuću i da nastavi svoj boravak u kombiju, kod opozicije. Dok je opozicija ušuškana u kombiju, Ava se raspravlja sa Urošem koji joj govori da je ona kao malo dete.

- Jesam dete. Ja sam Alisa u zemlji čudesa. To mi je bio fejsbuk profil - odgovara Ava.

Velikog Brata možete redovno pratiti na B92.

T.N.

makonda-tracker