MTV World Stage: Džastin Biber i B.o.B. i Storytellers sa Dixie Chicks

0
Ovog petka na MTV kanalu vas očekuju dve muzičke emisije: Storytellers sa sastavom Dixie Chicks i MTV World Stage i koncerti Justina Biebera i B.o.B.-a, 29.marta u 20:00 i 21:00h.
Džastin Biber, foto: Getty images
Džastin Biber, foto: Getty images

U prepoznatljivoj Storytellers atmosferi, sestre i članice sastava Dixie Chicks -  Natali Mejns, Emili Robizon i Marti Magvajer odgovaraće na pitanja fanova i daće iskren i razotkrivajući uvid u priče koje stoje iza nekih od njihovih najvećih hitova.

 

Od 21 čas na programu je novo izdanje MTV World Stage emisije i koncert Džastina Bibera i B.o.B.-a.

 

Džastin je u julu prošle godine nastupio u Maleziji na MTV World Stage koncertu pred više od 18.000 uzbuđenih fanova. Otvorio je ovo veče puno pozitvine energije i iščekivanja hitom Baby, a onda su usledili All Around the World i As Long As You Love Me, i akustično izvođenje pesme Die in Your Arms, Be Alright i One Time. Tempo se ponovo ubrzao kada je armija fanova u glas pevala uz Never Say Never i aktuelni hit Boyfriend.

 

B.o.B., multiplatinasti kantautor, reper i producent, je za samo dve godine od njegovog debija 2010. prodao preko 600.000 albuma i bio nominovan za 5 Grammy nagrada, 8 MTV nagrada i People's Choice nagradu za Najboljeg hip-hop umetnika.

 

Jedne letnje večeri 2012. odradio je ogroman besplatan koncert za stanovnike Geteburga u Švedskoj, gde je na noge digao 50.000 fanova, pesmama s njegovog novog albuma Strange Clouds, koje je bilo jedno od najuspešnijih izdanja godine.

 

 

Zahvaljujući MTV World Stage-u i vi možete da doživite fantastičnu atmosferu sa ova dva koncerta, ovog petka u 21:00! Samo na MTV kanalu.

 

 

makonda-tracker