Zvezde Granda na Farmi

0
Novi gazda na Farmi je zahvaljujući Tijani postao Miki Mećava. Produkcija je farmere prvo isprepadala lažnim izbacivanjem, da bi im posle kao nagradu u goste dovela Zvezde Granda

Nenad, Ljuba i Jovana su imali krajnje interesantan razgovor o tome ko i koliko često odlazi do toaleta. Ljuba je spomenula da ide u toalet isključivo kada padne mrak, dok je Nenad podsetio sve na Milana Tarota, koji, kada god ode do toaleta ispušta zvuke olakšanja. To zadržavanje traje svega dva, tri minuta.

Zatim su farmeri prešli na vedrije teme... Ljuba se, dok je sekla slaninu, prisećala romantičnih, ali i nemilih scena iz svoje prošlosti. Ona je to podelila sa Filipom i Danijelom. Priznala im je da su se ona i njen dečko, čije ime nije otkrila, često žestoko svađali. Neretko su se svađe završavale međusobnom tučom. Napomenula je i da nije izvlačila deblji kraj u takvim svađama. Priču su nastavili o njenoj karijeri i nagradama koje je osvojila.

U međuvremenu je pristiglo i pismo izbačenog farmera. Tijana je u pismu navela zašto joj je druženje sa farmerima prijalo, i zašto se nada da će se jednoga dana vratiti na imanje kraj Lisovića. Ekrem, sada već bivši gazda Farme, je pročitao pismo na sebi svojstven način, te je saopštio da je sledeći gazda Farme Miki Mećava. Miki se zahvalio Tijani putem kamera, a gledaoce je uveravao da će sve ostati manje više isto, te da će onaj ko dobro radi prudužiti svoj staž na Farmi, dok će oni koji zabušavaju napustiti imanje. Obećao je da se neće dogoditi scenario da ukućani ostanu bez hrane. Glavni cilj mandata mu je, kako je rekao, da se svi dobro druže.

Proka je i danas posetio Farmu. Odmah, pravo s’ vrata, se uputio u spavaću sobu. Naredio je da se nameste svi kreveti. Pošto su naređenja izvršena, on je sa novim gazdom obišao imanje kako bi mu objasnio pravila i dužnosti koje donosi gazdovanje Farmom. Glavni zadaci su mu sređivanje ekonomskog dvorišta, sređivanje kokošinjca, sklanjanje slame, priprema đubriva, i proizvodnja sapuna, kako bi mogli da ga trampe na pijaci.

Ekrem se lagano pripremao da napusti gazdinu kuću. Društvo mu je pravio novi gazda Miki. Miki je zaključio da je Ekrem izabran za prvog gazdu jer ima najviše iskustva na Farmi. Složili su se da je odluka bila ispravna. Ekrem mu je pojasnio da dobro razmisli koga će izabrati za sluge, što nije lak zadatak.

U trpezariji se svi mažu penom po licu. Era je jurio Staniju kako bi je umazao, ali je ona uspela da pobegne. Međutim, Ljuba je uhvatila Staniju, tako da je Era uspeo da joj lice namaže penom. Staniju je to naljutilo jer je pokušavala da pobegne od čitavog haosa koji je nastao. Najviše joj smeta to što mora da pere odeću koja je takođe umazana.

Farmeri su dobili zadatak da naprave scenu iz takmičenja Zvezda Granda. Uloge su podeljene, pa je tako gazda Miki Ekrem u dodelio ulogu voditelja. Takmičari Farme su uključeni u toku emisije Narod Pita na televiziji Pink u više navrata. Krajnje spontano izvedena scena je zabavila kako farmere, tako i gledaoce u studiju na Košutnjaku. Po završetku uključenja, Ognjen je upao na Farmu požurujući farmere da se okupe oko stola, razlog – hitno obaveštenje Zadruge. Ognjen je saopštio da je potrebno da svako svojim glasom doprinese da jedan od farmera istog trenutka bude izbačen sa Farme. Ovo je šokiralo sve farmere,  a mnogi su se zabrinuli zbog ovog, iznenadnog, izbacivanja. Većina farmera je glasala da je Gordana Bjelica glavni kandidat za napuštanje Farme. Pošto se i ona sama pomirila sa činjenicom da napušta Farmu, Ognjen je saopštio da je izbacivanje bilo lažno, i da je razlog tog lažnog izbacivanja da vide kako razmišljaju.
Pošto je Ognjen izašao, na Farmu je ušao niko drugi do Saša Popović sa pevačima i Zvezdama Granda koji su pravo iz studija, po završetku emisije Narod Pita došli na imanje kraj Lisovića. Žurka je odmah počela, harmonika je zasvirala, a orilo se i pevalo do kasno u noć. Saša je nazdravio sa farmerima, i poželeo im mnogo sreće.

makonda-tracker