Bojana Bojović novo lice Happy televizije

5
Bojana Bojović, posle RTS i produkcije Emotion, postala je lice Jutarnjeg programa Happy televizije
Bojana Bojović, foto: Promo
Bojana Bojović, foto: Promo

Ustajanje u pola četiri ujutru, Bojani Bojović, kaže, predstavlja pravo zadovoljstvo. Kao student, ustajala je u cik zore, učila, a onda jurila da stigne na predavanje.

Danas, master Filološkog fakulteta na katedri za italijanski jezik i književnost, posle voditeljskog posla u emisiji Impuls na RTS i uredničkog u produkcijskoj kući Emotuion, Bojana Bojović, postala je novo lice Jutarnjeg programa televizije Happy.

Koliko je teško ustajati rano?

- Da mi je neko rekao da ću ikad reći da je ustajanje u pola četiri zadoljstvo, ne bih mu verovala.

Koje su predsnosti Jutarnjeg programa?

- Živi program uvek donosi uzbuđenje i prijatnu napetost. To je ono sto me čini budnom i skoncentrisanom u to doba. Inače, Happy televizija je mlada i perspektivna, otvara mogućnost napredovanja mladih i kreativnih ljudi. Upravo sam i ja tu videla svoju šansu da upotpunim karijeru radeći ovakav program.

Očekuju li se tvojim dolaskom neke promene u Jutarnjem?

- Svaki voditelj unese deo sebe u emisiju koju radi, pa ja verujem da se moj uticaj već vidi. U jutarnjem programu je nemoguće ostati bezličan i samo čitati najave. Gledaoci žele da osete bliskost sa vama i očekuju poverenje u vas.

Ima li mesta za izlaske, s obzirom da Jutarnji program počinje u pet?

- Nisam neki ljubitelj noćnog zivota, retko sam izlazila i ranije, tako da jutarnji program nije uneo takvu pometnju u moj život. Mada uz dobru organizaciju uvek ima vremena za sve.

Ljubav na poslu?

- Ljubav na poslu je samo prema poslu. Moje srce odavno pripada nekom ko nema veze sa poslom kojim se bavim.

Neostvarena zelja?

- Ako ste dovoljno hrabri da nesto poželite onda ste dovoljno hrabri da to ostvarite. Čvrsto se držim ovog saveta i nekako se do sada pokazalo da je tako i nikako drugačije.

Gde bi putovala ovih dana?

- Rado bih iskoristila jos nekoliko dana skijanja na bilo kom glečeru. Ne biram.

Usrećuje li Happy televizija?

- Happy televizija i teškim temama prilazi na optimističan način, što je od velikog značaja za gledaoce. Svi znamo koji su problemi, kako se živi u Srbiji i to je nešto o čemu svi pricaju. Retko televizija vodi računa kako takve vesti prezentovati građanima. Srećna televizija se svim silama trudi, ne da ulepšava stvarnost, već da pokaže da postoji izlaz iz svake situacije.

 

 

makonda-tracker