Emisija VIP 24 na TV Happy

0
Televizija Happy kreće sa najambicioznijim projektom do sada od 18. marta, a nova emisija VIP 24 emitovaće se od ponedeljka do četvrtka.

Odlučni da svojim gledaocima omoguće da makar na jedan dan osete sve čari života poznatih, produkcija televizije Happy ponudila je nešto novo i nesvakidašnje – VIP 24!

Naime, oni koji se će pojaviti u ovoj emisiji, prošli su ozbiljan kasting, a onda će im se, na jedan dan omogućiti – život, kakv gledaju samo na ekranu.

- U toku su prijave zainteresovanih, od kojih ćemo izabrati one, koji će učestvovati u novom šou – rekao je Danijel Đurić, producent televizije Happy.

– Mogu vam reći da je ovo najzahtevniji projekat do sada. Jer, trebalo je  obezbediti sve ono u čemu uživaju poznate ličnosti u našoj zemlji. Tu su luksuzni apartmani, automobili, nakit, saloni lepote, prestižni restorani, spa centri...

U emisiji će se pojaviti najskuplji stilisti, frizeri, kreatori, sva mesta od stila i značaja u Srbiji, gde povremeno, ili stalno borave poznati. Biće tu izleta na naše omiljene planine, Zlatibor, Kopaonik, najopremljenija studija, angažovaće se najcenjeniji fotografi.

- Dok nepoznatima budemo omogućavali ono što je svakodnevnica poznatih, naše zvezde pričaće o svojim počecima, gde su kupovali odeću, obuću, ko ih je firzirao u komšiluku – ističe Đurić.

Tokom emisije, poznati će izneti svoj stav o tome koliko je učesnik u emisiji predodređen da bude poznat, odnosno, koliko se privikao na život iz snova.

 

makonda-tracker