Larin izbor stiže u Srbiju

0
Serija koja je slomila srca milionima gledalaca, od 18. marta konačno i u Srbiji!

Larin izbor se sa pravom smatra pravim televizijskim fenomenom, kao serija koja je osvojila region i kao prva sa ovih prostora koja je proširila svoju popularnost i van granica Evrope. Fascinantan je podatak da je još pre početka njenog snimanja, ona prodata u 19 zemalja, kao što Češka, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, BiH, ali je svoj put otvorila i ka zemljama Bliskog Istoka.

Gledaoce čeka uzbudljiva ljubavna priča o dvoje zaljubljenih koji se suočavaju sa brojnim preprekama i poteškoćama, o izboru jedne žene između dva muškarca, njenom izboru između karijere i porodice, o odanosti i borbi za preživljavanjem u jednoj opasnoj sredini.

Larin izbor je neodoljiva mediteranska priča, moderna adaptacija starog arhetipa o ljubavi siromašne devojke i bogatog princa, smeštene u prelepe morske predele.

Serija se izdvaja i po tome što je okupila odličnu regionalnu ekipu glumaca. Jednu od glavnih uloga igra srpski glumac Stefan Kapičić, kao čovek koji će biti ozbiljan suparnik mladom Jaši. Pored Kapičića, našoj glumici Mariji Karan pripala je zapažena uloga misteriozne grofice Anastazije, a glumica Jana Milić ponela je ulogu Lejle. Glumačkoj ekipi priključili su se i  glumci Stefan Buzurović,  Iva Štrljić,  Iris Rončević,  Sanja Popović i Branimir Popović.

 

O neverovatnoj popularnosti serije svedoči i činjenica da je prema likovima iz serije snimljen I dugometražni film, Larin izbor: Izgubljeni princ, koji se radnjom direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije. Film je potukao sve rekorde gledanosti i postao treći najgledaniji film u Hrvatsko,j u novom milenijumu! Serija je dobila i svojevrsni nastavak, veb seriju Nikol: poverljivo, u kojoj mlađa Jašina sestra Nikol, u svom videodnevniku, otkriva tajne Zlatarovih.

Serija će se emitovati od 18. marta, svakog radnog dana, sa početkom u 19 časova na televiziji B92.

makonda-tracker