Ružica Sokić: Nikada nisam sebe smatrala fatalnom ženom

0
Popularna glumica je gostujući u emisija 30 minuta koja je na programu večeras na Art kanalu, sa početkom u 20 časova i 30 minuta, ispričala brojne anegdote iz svog uzbudljivog života, zašto je udarila Batu Stojkovića i kako je Bora Todorović uvek pravio šale
Ružica Sokić, emisija 30 minuta, promo foto
Ružica Sokić, emisija 30 minuta, promo foto

Ružica Sokić u emisiji 30 minuta govori o monografiji iz edicije UDUS-a, koja je posvećena njenoj karijeri, a osvrće se i na to što je, kako kaže - glumica domaćeg pisca za domaćeg gledaoca.

Otkrila je i zašto se oseća kao početnica koja obećava i šta je to što bi volela da igra. Objašnjava zašto se nikada nije osećala kao fatalna žena, a čak nije ni uživala da igra takve role. Ona je prva srpska glumica koja je opsovala na sceni i za gledaoce je ispričala anegdote iz svog života. Osvrnula se i na to kako je Bora Todorović stalno pravio šale na njen račun. Prvi put je ispričala šta se zaparvo dogodilo kada je na jednom sastanku u Ateljeu 212 ustala i udarila Batu Stojkovića. Sa suzama u očima je izjavila i da oseća ogromnu prazninu posle odlaska glumice Olivere Marković. Otkrila je da nije racionalna i da uvek ide emocijom, i da kad god ne posluša emocije i intuiciju, pogreši. Za kraj je izjavila da obožava glumce koji igraju srcem, a ne rutinski.

makonda-tracker