Finale emisije: Ja imam talenat!

0
Veliko finale četvrte sezone Ja imam talenat, koje je na programu 24.02.2013 od 21 čas na RTS1, odlučiće ovogodišnjeg pobednika kome će pripasti novčana nagrada od 100.000 evra!

Nakon višemesečne potrage i preko 5.000 prijavljenih kandidata, od kojih je 400 dobilo priliku a se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu, žiri je izabrao 40 polufinalista. Prethodnih pet nedelja smo ih gledali kako se bore za prolazak u finale i sada konačno imamo spisak najboljih od kojih će samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući otići sa nagradom od 100.000 evra. I publiku i same takmičare očekuje niz iznenađenja u finalnoj emisiji, gomila specijalnih efekata koji će ovaj šou učiniti najboljim što smo do sada imali prilike da vidimo na našim TV ekranima. Veliko finale će u muzičkom i žanrovskom smislu predstavljati sliku Srbije ovde i danas, uz preplitanje tradicije i modernog doba.

Neki od kandidata su se odlučili za kosovke i makedonske stare pesme, drugi za američke gospel numere, dok će treći repovati o našoj surovoj realnosti. Dakle, svi su spremni da oduševe i da se do poslednjeg trenutka bore za naklonost publike koja će SMS glasovima izabrati najboljeg od svih.

Specijalni gost velikog finala biće zasigurno jedan od najboljih vokala naše pop scene Jelena Tomašević, koja će u emisji premijerno izvesti novu pesmu, a oni koji su imali prilike da je čuju tvrde da je ovo njena najbolja pesma do sada. Međutim, ovo neće biti jedino iznenađenje za gledaoce jer će se u finalu pojaviti i neki od takmičara koji su ostavili snažan utisak na gledalište iako se nisu plasirali među finaliste!

Da li će se ravnopravno takmičiti sa ostalim finalistima za glavnu nagradu ili će im možda biti podrška na sceni, ne propustite da saznate u direktnom prenosu finalne emisije Ja imam talenat u nedelju u 21 čas!

Finalisti:

Katarina Kovačević, Mihajlo Vlahović, Orkestar harmonika, Aleksandra I Nemanja, Gorica Šutić, Continuum Swing, Nataša Pavlović, Čudesmo, Hajnalka Buš, Nikola Radović,

makonda-tracker