Petar Strugar gost nove emisije o automobilizmu na TV Hepi

0
U petak, 22. februara u 21h na televiziji Hepi startuje emisija o automobilizmu Snaga oktana, u kojoj će o svojim iskustvima u automobilizmu govoriti glumac Petar Strugar.
Petar Strugar, foto: Promo
Petar Strugar, foto: Promo

Aleksandar Uglješić i Danica Todorović gledaocima televizije Hepi, od petka, 22. februara, pokazaće šta sve mogu – oktani!

Prvi gost emisije Snaga oktana je glumac sa Cetinja Petar Strugar, koji je otkrio da je položio vožnju mnogo kasnije od svojih vršnjaka, kao i da je pasionirani fordista, koji sam restauira model star gotovo pola veka.

Studio opremljen kao najluksuznije vozilo, sa gostima koji odlično voze, prirediće ljubiteljima automobila, aviona, motocikala, brodova, kamiona – neverovatan ugođaj!

- U svakoj emisiji Snaga oktana, gledaoce pored mnoštva noviteta i aktuelnosti iz automobilskog sveta, čeka i po jedan naš test jednog novog modela različite kategorije.– od najjeftinijih do najskupljih. Sa nama ćete videti sve sajmove, istraživaćemo, pa čak ćemo i špijunirati za gledaoce – objasnio je Uglješić, autor emisije

Pored toga što će ovaj dvojac testirati vozila, razgovaraće sa profesionalcima i amaterima, poznatima i nepoznatima, šta u njihovom životu znači automobil, kako biraju, a kako štede…

Lepa i atraktivna voditeljka Danica Todorović pokazaće iz ženskog ugla, šta znači voziti auto i koje su, prema njoj prednosti i mane, kad se uputite u grad, na put, letovanje.

- Ekipa emisije Snaga oktana posebnu pažnju posvetiće i bezbednosti u saobraćaju, upozorenjima za vozače i one koji bi to tek trebalo da postanu – rekla je Danica Todorović.

Ekipa Snage oktana putovaće svim prevoznim sredstvima, a poseban segment, zahvaljujući dosetljivoj Danici,  biće posvećen damama, čije sposobnosti na drumu muškarci uglavnom dovode u pitanje!

makonda-tracker