Jelena Bačić Alimpić kao Bračni sudija

0
Ove srede, 13. februara od 22h na televiziji Pink u ulozi bračnih sudija naći će se modni dizajner Bata Spasojević, voditeljka Jelena Bačić Alimpić i pevač Era Ojdanić, koji će pomoći našim parovima da utvrde ko je u pravu.
Jelena Bačić Alimpić, foto: Story arhiva
Jelena Bačić Alimpić, foto: Story arhiva

Kada jedan supružnik obožava da se medijski eksponira, a drugi baš i ne onda nastaju problemi. Dejan Ristić iz Batuse ima problem sa svojom suprugom Violetom koja obožava da se prijavljuje za učešće u svim emisijama, a on to baš i ne voli. Kako će ovaj par rešiti problem?

Kaže se da je za dobro funkcionisanje neophodan dobar san. Ali šta se dešava kada neko preteruje sa spavanjem i zbog sna propušta svoje obaveze? Danijela i Stefan Milošević iz Jagodine imaju upravo ovaj problem, Stefan ne ustaje iz kreveta dok se ne naspava šta god da se dešava, što Danijelu izluđuje.

Ručni rad je u našoj zemlji oduvek bio na ceni. Za žene se nekada smatralo da je sramota ako ne znaju da heklaju, vezu, pletu. Ali ima i muževa kojima smeta hobi njihovih žena. Radmila Stanković iz Budalovine je čitav život u slobodno vreme heklala, ali od kad je njen suprug Milovan u penziji, ima poteškoća sa njim.

makonda-tracker