Veselin Šljivančanin, Snežana Đurišić i Ljubivoje Ršumović o roditeljstvu

0
Sanja Marinković će u ovonedeljnom izdanju emisije Magazin In, koje će na programu biti u subotu 26. januara od 18h na televiziji Pink, ugostiti ljude najrazličitijih profesija, sa istim zadatkom - roditeljstva.
Veselin Šljivančanin, foto: Promo
Veselin Šljivančanin, foto: Promo

Koje su najčešće laži koje izgovaramo deci? Ko koga više i uverljivije laže - roditelji decu ili deca roditelje?

Veselin Šljivančanin iako je proveo poslednjih deset godina u Hagu, konstatno je održavao kontakte sa svojom porodicom i donekle smatra da ih je razdvojenost zbližila. Sa druge strane, Snežana Đurišić je neprestano bila kako uz svoju decu tako i unuke, pa s toga ima pegršt saveta za mlade mame. Suzana Jovanović je govorila o vaspitanju njene i Sašine dece. Kako vaspitavaju Aleksandru i Danijela, kako kažnjavaju njihove laži i kako je Saša prihvatio pastorče kao svoje dete.

U studiju se našao još jedan svima prepoznatljiv muški glas. Pevač Aca Ilić ovog puta umesto da peva, tu je odbrani optužbi svoje žene da je popustljiv prema svom sinu.

Specijalni gosti: mladi glumac Predrag Vasić, koji je svoju popularnost stekao ulogama u pozorištu ali i ulogom u filmu Montevideo, Bog te video, kao i čovek koji je svoj radni i životni vek posvetio deci - Ljubivoje Ršumović

makonda-tracker