Ja imam talenat: Vreme je za magiju!

0
Drugo polufinalno veče četvrte sezone Ja imam talenat vodi vas u svet magije u nedelju 27. januara od 21 čas na Prvom programu RTS-a.
Ja imam talenat, foto: Promo
Ja imam talenat, foto: Promo

Jedinstvena plesna grupa UV Dance uvešće gledaoce u drugo polufinale kroz još jedan ples u mraku, a vešti plesači prikazaće večitu borbu dobra i zla na samo sebi svojstven način.

Isidora Jovanović, zubarka iz Niša, izabrala je pesmu po uzoru na američki Iks Faktor, a nama ostaje da vidimo da li će se njen glas čuti i do finala.

Tibor Šmit nas svojim telom i pokretima vodi kroz pravu čudesnu šumu, a onda na red dolazi sastav Čudesmo, koji će ovoga puta izvesti jednu tradicionalnu makedonsku numeru uz pomoć najautentičnijeg aboridžanskog instrumenta didžiridua i to ne jednog već dva!

Marko Jović, mladi hip-hoper i pevač razbiće svojim stihovima magiju čudesne šume i za kratko nas vratiti u realnost, a Star Dance Studio će pokazati kako na delu izgleda vojnička uvežbanost i ples svi kao jedan.

Sestre bliznakinje Nađa i Manja Kiurski donose duh MTV-ija i tinejdž zvezda poput Majli Sajrus i Selene Gomez, a čudesne Kikinđanke tvrde da su najsrećnija deca na svetu.

Profesorka latinskog Nataša Pavlović, kao da se čitav život pripremala za ovaj trenutak,trenutak u kome će sve emocije dugo čuvane u sebi pustiti na scenu i među ljude. Predstaviće nam se jednom filmskom numerom iz čuvenog polu-aimiranog filma Ko je smestio Zeki Rodžeru? I tako na najbolji način zaokružiti još jedno magično veče u Talentu.

Nakon toga publika će ponovo odlučivati koga svojim glasovima želi da diretkno pošalje u finale, dok će o drugom finalisti odlučivati naš tročlani žiri.

makonda-tracker