Nove emisije na televiziji Pink – Kuvanje i muvanje i Sudnica

0
Televizija Pink obradovala je svoje gledaoce novim zabavnim emisijama – Kuvanje i Muvanje, koja će na programu biti svakog radnog dana od 16:15h i Sudnica – radnim danima od 17h.

Novi kulinarski šou u koji se pomalo meša i jedan dodatni začin – ljubav. Četiri dame će četiri dana na ručku ugostiti istog gospodina. Oni će uz jelo koje domaćica  spremi razmeniti svoje impresije I ljubavna iskustva. Džentlmen nakon što od ponedeljka do četvrtka proba sve specijalitete I upozna sve dame, odlučuje koja mu se najviše dopala, a onda on nju izvodi na ručak. Osim što ćemo biti svedoci pojedinačnih načina kuvanja, bićemo svedoci I muvanja, jer će se akteri otvoreno izjašnjavati jedno o drugome. Emisju Kuvanje i muvanje možete pratiti svakog radnog dana u 16:15h.

Po prvi put napravljena je prava televizijska sudnica, u nju ulaze poznati beogradski advokati, kao i profesionalni sudija koji presuđuje po važećim Zakonima Republike Srbije. Svakodnevno bićemo svedoci raznih slučajeva koji su izabrani za ovaj šou. Biće izvođeni dokazi, kao i svedočenja aktera. Neretko, biće sukoba između javne tužbe I odbrane jer advokati ne žele da gube slučajeve čak ni u televizijskoj sudnici. Ono što možemo da obećamo je da će suđenje biti više nego pravedno.

Emisija je rađena prema licenci RTL iz Nemačke, a na programu TV Pink je radnim danima u 17 časova.

makonda-tracker