Sve za ljubav: Borba za pomirenje sa roditeljima

0
U četvrtak 17. januara od 22 sata pogledajte emisiju Sve za ljubav na TV Pink.
Katarina Šišmanović
Katarina Šišmanović

Vanja je treće od petnaestoro dece svojih roditelja, Stojana i Jasmine. Jednog dana upoznala je mlađu sestru, Jovanu, sa jednim momkom. Nakon nekoliko dana dopisivanja, tada šesnaestogodišnja Jovana, pobegla je za dotičnog momka. Njihovi roditelji nisu dozvoljavali Jovani da se viđa sa dečkom, pa je ona zato i pobegla od kuće.

Nekoliko nedelja kasnije su saznali gde je, i po Jovaninoj želji, došli su da potpišu pristanak da se njihova maloletna ćerka uda. Do tog dana, odnosi Vanje sa roditeljima bili su odlični. Ali na tom potpisivanju, otac je glasno i jasno optužio Vanju da je ona kriva što se Jovana udaje tako mlada. Vanja iskreno želi da se pomiri sa roditeljima, ali da li će joj to poći za rukom posle godinu dana ćutanja?

Gospođa Svetlana Pavlović ima majku koju s pravom možemo nazvati Majka Hrabrost. Svetlanina majka, gospođa Irena, je preživela dva rata, a u međuvremenu je svojoj deci uvek bila od pomoći, naročito Svetlani koja je samohrana majka. I to nije sve, ne propustite jednu od najdirljivijih epizoda Sve za ljubav.

Voditelj emisije je Katarina Šišmanović.

makonda-tracker