Moja velika svadba: Venčanje u Obrenovcu

0
Novo izdanje emisije Moja velika svadba biće na programu u sredu 16. i četvrtak 17. januara od 21h na televiziji Pink.
Irena Stojanović, foto: Story arhiva
Irena Stojanović, foto: Story arhiva

Ovonedeljni učesnici emisije Moja velika svadba Desa i Danko se zabavljaju tri godine, a upoznala ih je Desina kuma sa kojom se Danko nekada zabavljao. Desa provodi vreme sa njihovom osmomesečnom ćerkom Dunjom, dok Danko radi u policijskoj brigadi u Beogradu kao vodič i dreser službenih pasa u jedinici za otkrivanje dinamita .

Danko iz prvog braka ima sedmogodisnjeg sina, prvi put se oženio sa devetnaest godina. Taj brak nije uspeo jer su oboje bili jako mladi i nezreli za brak. Postao je policajac,jer mu je kako on kaže to u genima.

U familiji ima mnoge policajce. On je shvatio da će se u životu baviti nekim zanimanjem koje ima veze sa životinjama, ili policijom, jer je uvideo da na fudbalskim utakmicama ne prati igrače i igru, već non-stop gleda u policiju i njihove pse.

Koliko je Dankovo zanimanje rizično, šta o tom zanimanju kažu njegove kolege, njihove žene, kako glasi ovonedeljna ljubavna priča naših mladenaca i kako su se i gde mladenci pripremali za svoju veliku svadbu, pogledajte u najnovijem izdanju emisije.

Voditelj emisije je Irena Stojanović.

makonda-tracker