Sudnica od ponedeljka na TV Pink

1
Novi rijaliti šou Sudnica startuje na TV Pink od ponedeljka 14. januara.

Najgledanija televizija u Srbiji rešila je da dodatno uveća svoj skor gledanosti pokretanjem još jednog veoma uspešnog formata koji se već prikazuje u brojnim evropskim zemljama (vlasništvo RTL). U Nemačkoj ova emisija je čitavu deceniju veoma gledana, a velika očekivanja imaju i čelnici Pinka jer je reč o različitm temama koje se provlače kroz jednu sudnicu.

- U pitanju je šou u kojem će u specijalnu televizijsku sudnicu napravljenu za potrebe ovog formata ulaziti  razni akteri kojima će suditi profesionalni sudija sa višegodišnjim iskustvom, a braniti ih i tužiti profesionalni advokati i to iz garniture najpoznatijih beogradskih advokata – rekao je direktor PR sektora TV Pink, Darko Popović.

Reč je o veoma interesantnom projektu koji će, privući sve one koji vole da prate sudske procese prepune intriga i neobičnih situacija. Gledaoci će tokom pet radnih dana biti svedoci najzanimljivih storija o kojima će nakon saslušanja i ispitivanja svedoka, svoj sud dati sudsko veće prema važećim propisima i Zakonima Republike Srbije.

Emisiju Sudnica realizuju zajedničkim snagama TV Pink i produkcijska kuća Emotion, a emitovaće se svakog radnog dana u 17h.

makonda-tracker