Serijski maraton na MTV kanalu

0
Ukoliko ste preskočili da pogledate neke epizode serija koje su obeležile 2012. godinu na MTV kanalu, onda nadoknadite propušteno u prvim nedeljama nove godine. Svakog radnog dana od 15:40 do 19:00 moći ćete da pogledate po osam vezanih epizoda serija koje ste

U ponedeljak, 7. i 14. januara, pratite dogodovštine mlade Jenne Hamilton i drugu sezonu serije Awkward. U prvoj sezoni ove MTV-jeve serijije imali ste prilike da posmatrate konflikte, haos i humor koji čine život petnaestogodišnje Jenne. U drugoj sezoni, u njenom životu nikako neće izostati drame i uzbuđenja jer će se naći na novoj raskrsnici ispitujući odnose sa porodicom, prijateljima i dva momka prema kojima gaji osećanja.

U utorak, 8. i 15. januara, pogledajte šta se desi kada prosečna porodica sa dva ćudljiva tinejdžera, koja ne provodi previše vremena zajedno, uputi na odmor koji se pretvoriti u potpunu katastrofu! Jer, umesto da udobno stignu u hotel, oni završe na potpuno nezamislivom mestu – na dnu kanjona! Ali avantura tek tu počinje! Kada Wendellsovi završe u tri kilometra dubokoj provaliji, pored iznenađenja da su ostali nepovređeni, shavtiće da tu nisu sami. Ista sudbina zadesila je mnoge druge likove ove komične animirane serije, koja stiže od producenta Simpsonovih, Joela Cohena. Naravno, radi se o animiranoj seriji Crash Canyon.

Naredne dve srede, 9. i 16. januar, biće posvećene najsmešnijim klipovima sa Interneta sakupljenih u emisiju Ridiculousness. Ne gubite vreme da sami tražite najsmešnije amaterske video snimke, jer ćete u svakoj epizodi Ridiculousnessa naći najbolji izbor lomova, padova i podvala koji ne smete da propustite!

 

Snooki & Jwoww će vam pokazati kako izgleda provod devojaka iz Jersey Shore-a u četvrtak, 10. i 17. Januara. Njih dve su postale globalni fenomen nakon pojavljivanja u MTV-jevoj hit seriji Jersey Shore. Dosta toga se promenilo u životima ove dve rijaliti zvezde i drugarice su odlučile da iskoriste poslednju priliku da uživaju u devojačkom životu iz sve snage. Pored ludih zabava i uzbudljivih avantura, suočile su se sa raznim izazovima i dilemama, ali su i naučile da, kada je najbolja prijateljica uz vas, ne postoji prepreka koju je nemoguće zajednički savladati.

Petak, 11. i 18. januar rezervisani su za kultne MTV animirane junake sa najbizarnijim smislom za humor, Beavisa & Buttheada! Iako je prošlo više od 18 godina od prve epizode na MTV kanalu i 14 godina pauze, uverićete se da se otkačeni duo nije promenio – Beavis i Butt-Head su i dalje nepristojni, neodgovorni i ludi. U jednoj reči – neprevaziđeni! Ali, ovog puta se neće samo muzički spotovi naći na njihovoj listi za ismevanje, sada su „na tepeti“ i rijaliti serije, internet, ulitmejt fajteri i mnogi drugi fenomeni koji neće biti pošteđeni njihovog kikotanja i nemilosrdne kritike. Zato pogledajte sve epizode samo na MTV kanalu.

TAGOVI: MTVserija123
makonda-tracker