Pevači u ulozi glumaca u novogodišnjem programu televizije Hepi

0
Poslednja klapa novogodišnjeg programa snimljena je tokom koktela za medije televizije Hepi.

Morgen kafe, kao deo scenografije igranog programa Za rođake nismo kod kuće, bio je pun novinara i urednika beogardskih redakcija, koji su uživali u novogodišnjem koktelu televizije Hepi.

Usred koktela snimao se igrani program, u kojem su svoje glumačko umeće pokazale Jelena Vesković i Milena Ćeranić, a zatim su svi uz dobro vino i pesme uživali sa Markom Bulatom, Marinom Tadić, a zatim su im se pridružili Miroslav Ilić, Marinko Rokvić...

- Do sada nisam glumila. Ovo je sjajno! - rekla je Milena Ćeranić.

Ispostavilo se da su se pevači odlično snašli u ulozi glumaca, pa su izmamili veliko oduševljenje i aplauz, a sve po scenariju Vesne Radusinović.

- Ja se dobro zabavljam na ovom snimanju  – rekao je Marko Bulat, dok je pijuckao vino sa atraktivnim novinarkama i pevao stihove svojih najboljih pesama.

Dok su se snimatelji i reditelji mnogočlanog produkcijskog tima televizije Hepi u hodu dogovarali o scenama koje slede, sevali su fotoaparati, novinari su uzimali izjave, a sve u odličnom raspoloženju.

- Ovakav koktel za medije nismo imali, sjajno je – komentarisali su mediji, koji će u novogodišnjoj noći biti deo programa televizije Hepi.

Folk haus bend, zatim, u okićenom studiju, doveo je atmosferu do usijanja, a zabava i snimanje potrajali su do kasno, uz ukusne specijalitete i pića.

makonda-tracker