Svetske muzičke zvezde uživo na National Geographic i FOX kanalu!

0
FOX International Channels će omogućiti da i gledaoci u Srbiji pogledaju koncert 12-12-12, na kom će nastupiti veliki broj muzičkih zvezda, a koji je organizovan kako bi se prikupila sredstva za otklanjanje posledica uragana Sendi u Njujorku i okolini. Zahvalj

Producenti koncerta 12-12-12 najavili su danas da će događaj na Medison Skver Gardenu, koji se održava 12. decembra u 19:30 po lokalnom vremenu, biti dostupan za više od milijardu ljudi. Koncert će moći da se prati preko 34 američke televizije, internacionalnih TV mreža, mnogobrojnih radio stanica i interneta. 12-12-12, a danas su puštene u prodaju i karte za ovaj jedinstveni događaj. FOX International Channels će u Srbiji emitovati koncert u celosti u dva navrata – u četvrtak, 13. decembra od 17:05 na National Geographic kanalu i u petak, 14. decembra od 16:20 na FOX kanalu.

Impozantni spisak izvođača uključuje imena kao šti su Bon Džovi, Erik Klepton, Dejv Grol, Bili Džoel, Ališa Kiz, Kris Martin, Brus Springsten & the E Street Band, Rodžer Vaters, Edi Veder, Kanije Vest, The Who i Pol Makartni nastupiće na 12-12-12 koncertu. Program će trajati oko četiri i po sata i biće u potpunosti bez reklama. Za vreme emitovanja gledaoci će moći da doniraju sredstva za pomoć žrtvama uragana Sendi pozivom na telefonske brojeve koji će biti prikazani na ekranu.

makonda-tracker