Sve za ljubav: Susret sa ocem nakon 25 godina

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Ana

05-01-2013 11:07h
Caoo Kaco :D
Moja drugarica i ja cesto gledamo tvoju ekmisiju i jako nam se svidja :D Mojoj drugarici je 14.januara rodjendan i njena najveca zelja je da upozna Cecu i Veljka Raznatovica :D Da li mozete da mi pomognete oko toga :D ?

Pozz iz Majdanpeka

ALMEDINA SABANOVIC

14-01-2013 13:06h
extra ste , svaka vam cast na tome.... sto pomayete drugima. ja sam svoju mamu upoynala nakon 19 godina i jako sam sretna imalo je svakaki prica o njoj al prava je istina to sto je ona rekla .. Ja bi nekao da je obradujem , nakon toliko godina da se opet sastanemo.. Ja sam iz SARAJEVA .. POZZDRAV

rajko soldat i kristina petrovic bec,,,

13-12-2012 01:24h
poruka od sveg srca puno poljubaca i,pozdrava,producentima,reziserima,kamerermanima,i,svim zaposlenima u najgledanijoj produkciji na tv pinku u svijetu ,najgledanijoj emisiji sve za ljubav najgledanijoj na kugli zemaljskoj i sateliskoj i na,mrezi interneskjoj od sveg srca vam zahvaljujem emisiji i producentima i organizatorima stoste ulozili veliki trud dami pronadzete moju kcerku kristinu lazic koja je rodzena u zagrebu sada sretno udana sa 2,djece,sa svojim muzom jovan,petrovic i,sada joja kcerka ,sretno nosi prezime od svoga supruga i moja kcerka se sada zove kristina petrovic zelim ogroman uspjeh u emitovanju nase emisije koju ste vi organizirali i rezisirali svaki zaposleni u emisiji sve za ljubav da vozite zlatne automobile i svaki zaposleni da ima zlane apartmane u dubaju puno vas voli i pozdravlja ja osobno rajko soldat i moja kcerka kristina,petrovic zahvaljujem vam puno srca i pozdrava od nas ,,,,,,, cao,........,,,,,.-,cao,moji dragi i ljubljeni svi koji ste zaposleni u simanovcima u naj gledanijoj na svijetu emisija sve za ljubav puno vam saljemo iskrenih poljubaca cao,,,,,cao,cao ,,,,,.-,
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: