Ja imam talenat - upoznajte nove kandidate

0
Biti dobro iznenađen. Reći "ne" sa stilom. Spakovati nečiji ceo život u dva minuta na sceni. To je talenat i to ne bilo kakav već "Ja imam talenat" i ove nedelje od 21.čas na Prvom programu RTS.

Nateraćemo vas da preispitate staru narodnu da "Um caruje, a snaga klade valja", jer je jedan momak iz Trebinja uspeo da spoji jednu umnu veštinu sa itekakvom snagom.

Ne znamo šta bi Rosini rekao da čuje uvertiru "Seviljskog berberina" u a capella izvođenju, ali znamo da se žiri naježio, tapšao, tancovao i zadovoljno smeškao dok je posmatrao ovu tačku za slušanje i gledanje.

Na programu je i jedan mali mrav na velikoj sceni Narodnog pozorišta, posle čijeg nastupa ćete zasigurno drugačije gledati na dečju poeziju, zatim čovek-kesa iliti nekadašnji stilista Slađane Milošević, a onda sledi čas jezika. Malo će se pevati na francuskom, govoriti na španskom i italijanskom, sve dok se ne pojavi profesorka engleskog sa crnim pojasom u karateu i raznim animiranim i živim likovima u svom glasu.

Sigurno ste čuli za "pole dance fitness". Ako i niste, tu su dve ljupke dame koje će vam pokazati ovu sportsku disciplinu za koju vam ne savetujemo da je ne praktikujete kod kuće.

Ugostili smo i jednu tetkicu iz jedne škole u Subotici. Ona ne mete metlom samo da bi očistila zgužvane papiriće posle časa matematike u učionicama, već džezom i bluzom čisti svoju dušu. Posle nje, nijednu tetkicu u školama nećete gledati istim očima, jer sve one imaju TALENAT.

 

makonda-tracker