TV lica... Kao sav normalan svet sa Zafirom Hadžimanovim

0
Emisija TV lica.. kao sav normalan svet, u kojoj će gost Zafir Hadžimanov odgovoriti na mnogobrojna zanimljiva pitanja, biće na programu u subotu 13. oktobra u 15h na Prvom programu RTS-a.

Zašto je posebna uloga u filmu  Kad svane dan Gorana Paskaljevića? Kako je Bisera Veletanlić ispričala da su na zatvorenoj projekciji svi plakali gledajući ga? Koliko kritikuju jedni druge unutar njihove umetničke porodice? Kako je Vasil završio Berkli finansijski zahvaljujući deda Vasilu i Zafirovoj ulozi u Americi?

Na ova i druga pitanja odgovara Zafir Hadžimanov koji uoči premijere filma Kad svane dan zadovoljan  urađenim poslom, u Slankamenu pravi novo vino. Zadovoljan osvojenim drugim mestom na takmičenju vinara u toj oblasti, pohvalio se vinima sa slikovitim imenima Sonet i  Stih i prisećao se vremena kada je upisao glumu, druženja sa klasom, govorio je o muzičkoj karijeri, ali i poslovima koji mu dolaze kad ih ne očekuje. A dok čeka nove izazove kako sam kaže  nije tipičan penzos koji igra šah nego pravi vino, piše, komponuje i uživa u druženju sa unukom Martom.

Autor i voditelj je Tanja Peternek Aleksić.

makonda-tracker