Televizija AXN obećava zanimljivu jesen na malim ekranima

0
AXN, program Sony Pictures Televizije, na petom Weekend Media festivalu u Rovinju najavio je ekskluzivne televizijske i filmske sadržaje koji će, nesumnjivo, izazvati veliku pažnju kod gledalaca tokom ove jeseni.

Novitete predvodi potencijalna hit-serija Elementary, još jedna moderna verzija priča o najslavnijem detektivu svih vremena, Šerloku Holmsu, snimljena prema književnom predlošku Ser Artura Konana Dojla. U ovoj ekranizaciji njegovih priča radnja je smeštena u Njujork, ulogu Šerloka tumači britanski glumac Džoni Li Miler, dok je Votson po prvi put žena – Džoan Votson – a igra je filmska i TV glumica Lusi Liu. Serija  će krajem ove nedelje biti prikazana u Sjedinjenim Državama, a publika u Srbiji će imati prilike da je na AXN-u gleda tokom novembra. Par odabranih kadrova iz ove serije i portrete glavnih glumaca možete pronaći u prilogu.

 Osim toga, na male ekrane stižu kultna britanska SF serija Primeval (Praskozorje), kao i peta sezona najgledanije svjetske serije – NCIS.

Ono što AXN čini posebnim u odnosu na ostale slične kanale su vrhunska filmska ostvarenja kojih ove jeseni ni u kom slučaju neće nedostajati. AXN će nam tako do kraja godini prikazati niz blockbustera među kojima su i: Spajdermen (trilogija), Ljudi u crnom II, Ghost Rider, Nevidljivi čovek, Starski & Hač, Svi su dobro, Zaboravljeni, Džeki Braun, Kill Bill I & II, i mnogi drugi.

makonda-tracker