Magazin In: Da li učenje provokativnog plesa uliva ženama samopouzdanje?

2
Ove subote još jedna tema koja ruši mnoge tabue i zablude u Srbiji kada su žene i njihovo seksualno samopuzdanje u pitanju, Ko hoće, a ko neće i kada koga boli glava, samo je jedna od teza o kojoj će debatovati gosti Sanje Marinković, Zorica Brunclik, Dragana

Zbog čega se žene u srednjim godinama stide svoje seksualnosti i manje su zainteresovane za strast u intimnim odnosima, kao i da li su danas kod  mnogih žena pedesete godine zapravo tridesete. O svemu tome osim današnjih učesnika u emisiji daće svoje mišljenje i gošća sa povodom, ginekološkinja Mima Fazlagić.

Gošće iz publike su četiri mlade dame koje se osim svojim svakodnevnim primarnim profesijama u slobodno vreme bave učenjem veštine plesa oko šipke, a sve to u interesu podizanja ličnog i erotskog samopouzdanja. Gledaoci Pink televizije i Magazina In imaće priliku da vide ekskluzivne snimke sa nebičnog i pomalo razgolićenog treninga ovih mladih žena.

Za smeh kroz autetične monologe, u skladu sa temom emisije, i ove sezone zadužena je glumica Suzana Petričević.

Emisija će biti na programu u subotu 29. septembra od 18h na kanalima Pink Srbija i Pink Plus, a na Pink M istog dana od 18:30h.

makonda-tracker