Soraja Vučelić: Veličina mi nije bitna!

0
Emisija Skandalozno počinje sa prikazivanjem 23. septembra u 22:30h na televiziji Hepi, a prva gošća na vrućoj stolici Olje Crnogorac biće starleta Soraja Vučelić.
Soraja Vučelić, foto Story arhiva
Soraja Vučelić, foto Story arhiva

Za Olju Crnogorac ne postoje tajne, niti tabui! Ona je spremna da pred kamerama otkrije najveće tajne naših poznatih, da ih navede da se otvore i kažu sve što misle, a o čemu su do sada ćutali!

U nedelju, 23. septembra, u 22:30h, na televiziji Hepi, prva gošća na vrućoj stolici Olje Crnogorac biće Soraja Vučelić, koja će, javno, reći ko je estradni otpadak, koji o njoj piše loše na društvenim mrežama, prvi put će javno govoriti o svojoj ljubavnoj vezi sa hrvatskim biznismenom...

- Nije bitna veličina, to je svima jasno – rekla je na snimanju emisije Soraja Vučelić, na provokativno pitanje Olje Crnogorac.

Soraja je bez dlake na jeziku rekla za koga misli da mu je mesto u psihijatrijskoj ustanovi, a ne na estradi, a otkriće i najnovije tračeve iz života Paris Hilton. Da li bogata naslednica lanca Hilton hotela, koristi opijate i šta se radi kada ih kamere ne snimaju...

makonda-tracker