Siniša Medić i Anastasija Buđić u novoj emisiji Glamur na Hepi TV

0
Emisiju Glamur, koja će pratiti svaki korak naših poznatih ličnosti, uređivaće voditelj Siniša Medić, a u tome će mu pomagati i starleta Anastasija Buđić.
Anastasija Buđić
Anastasija Buđić

Pored Siniše, deo ekipe Glamura biće i starleta Anastasija Buđić, koja će uređivati prilog Iz mog ugla, gde će pričati o nekim svojim doživljajima i približiti gledaocima neke interesantne teme.

- Zašto da se ne oprobam i u ovome, znam da ću to dobro da radim – rekla je Anastasija Buđić, zbog koje će, očekuje se, mnogi gledati ovu emisiju.

Ovaj voditeljki par, biće pun pogodak, jer se očekuje mnoštvo priloga sa najskivenijih mesta i o najintersantnijim ljudima naše javne scene.

- Ono što sigurno kriju, mi ćemo objaviti. Toliko godina u ovom poslu učinilo je da znamo i gde đavo spava. Sa Anastasijom odlično sarađujem, tako da verujem da će ovo biti neverovatna emisija, sa mnogo ekskluziviteta, što je veoma važno. Nije lako doći prvi do informacija i slika koje su tražene. Gledaoci će uživati u ovoj emisiji, jer neće biti ni blizu onima koje se emituju na domaćim televizijama. - rekao je Medić.

Emisija će se emitovati svakog radnog dana u 16:10h.

 

makonda-tracker