Milica Mandić ekskluzivno u emisiji Život u trendu

0
U drugoj po redu emisiji Život u trendu, nove programske šeme televizije Pink, gostovaće olimpijska pobednica u tekvondou Milica Mandić.

 

Osim kraćeg treninga ovog neobičnog sporta, koji će naša zlatna devojka demonstrirati zajedno sa Snežanom Dakić, videćete i kako se ova mlada sportistkinja nosi sa slavom koja joj se naglo desila, kao i kako je trnovit put do zlatne medalje, koje su tajne ovog još nedovoljno afirmisanog sporta, te koliko je teško biti na vrhu i pritom biti emotivno ispunjen kao i njeni vršnjaci.

Ekskluzivno za gledaoce emisije Život u trendu čućemo i priču psihološkinje koja je, po Miličinom kazivanju, dosta pomogla kod savladavanja mnogih barijera kada je u pitanju objedinjavanje vrhunskih sportskih rezultata i privatnog života primerenog za devojku njenih godina. Doktor psihologije, Marija Srećkov, pojasniće milionskom auditorijumu, kako je to biti i ostati na vrhu, kao i to da li je zaljubljenost kod vrhunskih sportista podstrek ili sputavanje....

Emisija Život u trendu autorke i voditeljke Snežane Dakić-Mikić biće na programu u subotu 15. septembra od 13h na kanalima Pink Srbija i Pink Plus, a na Pink M od 12h.

 

makonda-tracker