Milena Dravić u novoj seriji na TV Pink

1
Od 15. oktobra počinje snimanje nove domaće dramsko-humorističke serije čije je radni naziv Zvezdara, u produkciji RTV Pink i izvršnoj produkciji Studija Čaplin.
Milena Dravić, foto Petar Đorđević
Milena Dravić, foto Petar Đorđević

Režiju i tekst potpisuje doajen televizijske i filmske režije Dragoslav Lazić koji ovim projektom obeležava 50 godina umetničkog rada.

Gumački dream team predvodi najveća diva srpskog filma Milena Dravić a njen partner biće poznati dramski glumac Slobodan Ćustić. Pored njih jednu od glavnih uloga u seriji igra Branislav Lečić koga će publika posle dužeg vremena videti u jednoj komičnoj roli. Njegov partner u seriji biće prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta Vesna Čipčić koja je poznata po finoj komici i brojnim televizijskim ulogama koje i danas volimo. Uz lepog i popularnog Sinišu Ubovića serija će iznedriti i mnogo novih, mladih lepih i talentovanih glumaca kojima je ovo prva šansa da zaigraju na televiziji. 

Serija govori o Beogradu danas i prati život tri različite porodice i tri različite generacije. Pored slike o vremenu u kome živimo, intrigantnih ličnih priča sa puno zapleta, ovaj tekst  donosi mnogo humora i vedrine koja je toliko karakteristična za naš mentalitet i naše ljude koji umeju i da se nasmeju sebi i svakodnevnim problemima koji ih tište.

Lazić je autor antologijskih televizijskih serija kao što su Ljubav na seoski način, Muzikanti, Gradjani sela Luga i Seljaci, koje se decenijama sa podjednakim uspehom gledaju na našim televizijama, a ovo je i jubilarna 10 velika televizijska serija koju ovaj iskusni televizijski reditelj realizuje.

Serija je namenjena celoj porodici i verujemo da će osvojiti srca svih generacija.

Direktor Pink Media Group Željko Mitrović najavio je novu strategiju u razvoju Pinka koja podrazumeva okretanje ka urbanijoj i mladjoj populaciji i akcenat na proizvodnju vlastitog sadržaja i dodao da će serija  Zvezdara imati  48 epizoda.

makonda-tracker