Akademija debelih: Izlet u Vrnjačku Banju

0
Akademci se našli u Vrnjačkoj Banji, četvorodnevni boravak Pinkove debeljuce vratio u školske dane, jer im je odlazak u Banju izgledao kao eskurzijsko putovanje sa svim mogućim tinejdžerskim pošalicama i provodom.

Heroji Akademije Debelih koji su ostali na Akademiji posle nedeljnog merenja su se zaputili u Vrnjačku Banju na čak četiri dana. Njih je obradovala vest o promeni sredine posle nešto više od dva meseca. Većina Heroja smatra da će im boravak u Vrnjačkoj Banji koristiti i izuzetno prijati.

Drugog dana boravka u Vrnjačkoj Banji, takmičare je dočekao novi čelendž. Zadatak je bio mešovit. Od standardnih vežbi trčanja, natezanja konopca, preskakanja prepreka, do plivanja dužina bazena. Pobednik čelendža je bio Miloš, koji dokazao da se potpuno oporavio od povreda ligamenata obe ruke.

Za povratak sa treninga, Heroji su iskoristili turistički voz koji saobraća glavnim šetalištem ove banje. Tokom vožnje vozom, a kasnije i šetnje kroz sam gradić, Heroji, ne samo da su naišli da odobravanje građana, već su građani prilazili kako bi im uputili koju reč podrške, fotografisali se sa njima, ili ih pitali za autogram. Ova popularnost nije zasmetala našim Herojima koji su sa osmehom na licu ispunjavali želje fanova.

Popodne su takmičari iskoristili kako bi posetili 3D bioskop, gde se, pomoću specijalnih naočara, gledalac uključuje u radnju same animacije. Doživljaj je prilično realan, a takmičari koji su probali ovaj vid zabave su izašli oduševljeni iz bioskopa.

Veče su Heroji proveli u restoranu na otvorenom. Pored bogate trpeze, i odlične muzike Heroji su igrali i pevali do ranih jutarnjih časova. Zorica Marković se takođe latila mikrofona, pa je nekoliko pesama posvetila svojim drugarima sa Akademije Debelih.

makonda-tracker