Novo lice emisije Letnjikovac na Happy TV

0
Luka Tešanović morao je na bolovanje, a zamenile su ga tri devojke: Bojana Ristivojević, Andrijana Đorđević, Tijana Đorđević, a od nedavno, voditeljka Letnjikovca je Jadranka Jevtić.
Jadranka Jevtić
Jadranka Jevtić

Jadranka Jevtić prešla sa televizije Kopernikus na Hepi televiziju, kako bi vodila emisiju Letnjikovac. 

- Televizija Hepi trazila je nova lica,urednike i novinare. S obzirom da je Hepi televizija omiljena mojoj mami, nagovorila me je da pošaljem biografiju i – prošla sam. I to baš na moj rođendan. To je zaista bio lep poklon. – izjavila je Jelena.

Zbog transfera na drugu televiziju, Jadranka je dala i intervju povodom novog angažmana.

- Po čemu je Letnjikovac drugaciji od ostalih popodnevnih emisija?

Jadranka Jevtić: Kada su mi pokazali projekat, koji je vec bio u toku i rado sam ga gledala bila sam odusevljena. Emisija je sastavljena od tima mladih, pametnih i lepih devojka. Ambijent  je kao u bajci. Jedini otvoreni studio u Srbiji, sa vodopadom. Raskoš. Gosti svaki put različiti, sa temom koja približava javne ličnosti publici.

- Kome će se posebno narednih dana, u ovoj emisiji obradovati gledaoci Hepi tv?

Jadranka Jevtić: Svaki gost u emisiji Letnjikovac ima svoju publiku, ali mislim da se mnogi raduju i oduševljavaju emisijama vikendom,  jer imamo dosta gostiju iz različith branši.

- Planirate li neku emisiju poput Profila na Hepi televiziji?

Jadranka Jevtić: Na TV Happy od septembra meseca publiku čekaju brojna  iznenađenja. Nova programska šema, videćemo, da sad ne otkrivam. Znate, kad imate na raspolaganju studija i tehniku, kakvu, tvrdim sa sigurnošću, nema nijedna medijska kuća, onda će nešto novo što spremaju da bude stvarno posebno.

- Družite li se privatno sa gostima emisije?

Jadranka Jevtić: Ne mogu reći da se družim, ali smo u stalnom kontaktu. Sa nekima sam se zbližila, ali ne može svako da vam bude prijatelj i drug.

- Svojevremeno ste u medijima izjavili da želite da budete direktor marketinga.  Ipak ste nastavili da se bavite voditeljstvom. Koja ljubav ce prevagnuti?

Jadranka Jevtić: Voditeljstvo je nešto što me ispunjava trenutno, a za marketing ću sačekati bolje vreme.  


- Koji je Vaš neostvareni san?

Jadranka Jevtić: Ako ga javno kažem bojim se da se neće ispuniti,  jer uvek ima ljubomornih i zavidnih ljudi. Vezano je za posao, imam svoj cilj, radom i rezultatima ću ostvariti svoj san ove godine, sledeće, radiću i boriću se za to.

- Ljubav sa kolegom na poslu?

Jadranka Jevtić: Posao i zadovoljstvo ne treba mešati. Nikada nisam bila u ljubavi sa kolegom sa posla, mislim da to nije dobra ideja.


- Čime vas osvajaju muškarci? A, čime vi njih?

Jadranka Jevtić: Kažu da ja njih osvojim pogledom i osmehom. Veliki sam veseljak. A oni mene? Pa, svako nečim drugim. Ali, ono što mi je bitno jeste da ume da me nasmeje, ugodi mi. Intelekt mi je jako važan kod muškarca. Bez toga nista.

- Hoće li vas Hepi televizija usrećiti?

Jadranka Jevtić: Od kad sam deo tima emisije Letnjikovac, dešavaju mi se samo lepe stvari. U redakciji smo svi kao jedna porodica. Da, ispunjena sam. Donela mi je sreću TV Happy. Najbitnije je što dolazim na posao i vraćam se sa osmehom.




 

makonda-tracker