Reper Nas i Tejlor Svift: Intimne ispovesti na MTV kanalu

0
Ovog petka, 31. avgusta, MTV donosi zaista sjajan muzički sadržaj! Nakon što njujorški reper Nas, od 19:40 u okviru emisije Behind The Music, bude ispričao svoju intimnu ispovest o događajima koji su oblikovali njegov život i impozantnu karijeru repera i glumc

Dvadesetdvogodišnja Tejlor je ponovo krenula na put, ovog puta u okviru svetske Speak Now turneje. Nakon uspešnog starta u Singapuru, Taylor je održala 111 koncerata u 18 zemalja – a MTV je sakupio najbolje momente sa čitave turneje u okviru emisije MTV World Stage: Tejlor Svift, koju će gledaoci regionalnog MTV kanala imati priliku premijerno da pogledaju ovog petka, 31. avgusta u 20:10!

Tejlor Svift je postala jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, a na nedavno okončanoj turneji Speak Now, ova talentovana američka umetnica je nastupila pred punim dvoranama na ukupno četiri kontinenta!

Odrasla na farmi s jelkama u Pensilvaniji, Tejlor je sa 12 godina počela da piše pesme, pre nego što je sa 16 izbacila debi album nazvan jednostavno – Taylor Swift. Naredni album nazvala je Fearless, a numere koje su se na njemu našle pretvorile su je u mega zvezdu koja osvaja top liste širom sveta. Treći studijski album Speak Now nastavio je priču uspeha Tejlor Svift, s prodajom od preko milion kopija u prvoj nedelji izdavanja.

 

 

makonda-tracker