Akademija Debelih: Snežana trajno izbačena sa Akademije, Lazar privremeno

0
Približava se završno merenje za, sada već veterane na Akademiji, a većina vernih gledalaca Pink televizije i ovog neobičnog rijaliti programa procenjuju da će Akademci motivisani elanom koji nose iz ovog kolektiva, a malo i pritisnuti teretom popularnosti, im

Kako se završno merenje naših Heroja bliži kraju, takmičari postaju sve uporniji u svojoj nameri da izađu kao pobednici prve sezone Akademije Debelih. Cilj koji je postavljen na samom početku, promeniti život i navike iz korena, sada izgleda sasvim realno svakome od Heroja koji su opstali na Akademiji.

Moral im dodatno podiže i činjenica da ni takmičari koji su ranije napustili Akademiju nisu odustali od početne namere, pa ih tako možemo videti u teretanama Ethno Gym-a kako vežbaju uporedo sa Herojima. Saznanje da dvoje takmičara napušta Akademiju, Heroji doživljavaju sve teže. Atmosfera koju su Heroji napravili je takva da svaki takmičar nastoji da dodatno motiviše ostale, pa izbacivanje bilo kog takimčara, ostali sve teže doživljavaju.

Ovoga puta, procentualno najmanje kilograma je izgubila Snežana. Ona je permanentno izbačena sa Akademije, bez mogućnosti za povratak. Laza je drugi izbačeni Akademac. On će sledeće nedelje dobiti priliku da se vrati u takmičenje ukoliko uspe da ima manje kilograma nego na sinoćnjem merenju.

Takmičari su se pozdravili sa Snežom i Lazom, a potom ih ispratili kućama. Ni Snežana ni Laza nisu zadovoljni svojim rezultatima. Laza je dodao i da je siguran da će uspeti da izgubi bar neki kilogram za nedelju dana koje će provesti kući.

makonda-tracker