Nove emisije od danas na kanalu MTV

0
Nove sezone emisija Ridiculousness, Awkward, Friendzone i Savage U biće na programu kanala MTV od utorka, 28. avgusta.

Stiže nova sezona urnebesne emisije Ridiculousness! Ne gubite vreme da sami tražite najsmešnije amaterske video snimke koji kruže Internetom, jer ćete u svakoj epizodi Ridiculousnessa naći najbolji izbor klipova koji ne smete da propustite.

Glavno pogonsko gorivo serijala Ridiculousness je voditelj Rob Dyrdek, koji svojim jedinstvenim stilom, ritmom i zaraznom energijom uokvirljuje sve ove lomove, padove i podvale. Rob će, počevši od 28. avgusta, svakog radnog dana od 18:30 pokazati najnovije klipove i zajedno se smejati sa dodatnim voditeljima, a to su Sterling Steelo Brim i Chanel West Coast. Emisja će biti na prognamu radnim danima u 18:30, a u repriznom terminu (subotom u 15h) prikazivaće se svih pet epizoda iz prethodne nedelje.

 

U emisiji Friendzone dugotrajna prijateljstva će se naći na testu kada pojedinci pokušaju da promene odnos iz prijateljskog u ljubavni. I to će uraditi u velikom stilu – pred MTV-jevim kamerama. Videćete šta se desi kada zamolite najboljeg prijatelja da vam pomogne da se spremite za sastanak na slepo, da biste mu onda kasnije otkrili da je taj sastanak zapravo namenjen za vas dvoje!

Saznajte da li će li osećanja biti obostrana, ili će prijateljstvo biti zauvek uništeno u drugoj sezoni emisije Friendzone, koja će biti na programu od ponedeljka do četvrtka od 17:20h.

 

U prvoj sezoni MTV seriji Awkward imali ste prilike da posmatrate konflikte, haos i humor koji čine život petnaestogodišnje Džene Hamilton, koju glumi simpatična Ešli Rikards (Fly Away, One Tree Hill). U novoj sezoni, u Dženinom životu nikako neće izostati drame i uzbuđenja. Ona će se naći na novoj raskrsnici ispitujući odnose sa porodicom, prijateljima i dva momka prema kojima gaji osećanja.

Awkward kombinuje humor sa borbom i iskustvima sa kojima svaka mlada osoba može da se poistoveti. U pitanju je serija uspona i padova nakon jedne velike nesreće, sa kojima se mlada devojka suočava uz usputno izlaženje na kraj i sa svakodnevnim dramama koje može da ima svaka tinejdžerka. Druga sezona donosi još uzbudljivije avanture i situacije sa kojima će Džena morati da se suoči.

Emisija će biti na programu petkom od 17:20h, kao i u repriznim terminima: subota u 10:10h, ponedeljak u 14:50h, utorak u 09:10h.

 

Den Sevidž, kolumnista i seksolog, pridružio se MTV-ju na proputovanju po Američkim koledžima kako bi odgovorio na najličnija pitanja studenata o seksu, vezama i izlascima.

Emisija Savage U prati Dena dok na duhovit i brutalno iskren način razrešava sve dileme i probleme koji studenti imaju kad su u pitanju škakljive teme. Šta zaista muči studente, ko se sa kim muva, a ko se drži po strani i zašto, Den će davati savete jedan-na-jedan i slušaće iskrena pitanja, brige i zanimljive dogodovštine u vezi sa seksom i vezama. Od ozbiljnog do luckastog, ni jedna teba nije taboo, previše nastrana ili konzervativna...

Emisija će biti na programu svakog radnog dana u 18:10h i reprizno nedeljom od 15h, pet epizoda zaredom.

 

 

 

TAGOVI: MTVTV123
makonda-tracker