Akademija debelih: Heroji u noćnom provodu

1
Nakon što su imali javni trenig na Ušće Open Airu, debeljuškaste zvezde su na splavu Blaywatch provele veče kako dolikuje poznatima uz muziku Milene Ćeranić i Željka Vasića.

Pošto se nekoliko najsmelijih Heroja usudilo da Divni priredi iznenađenje koje se može uporediti sa nekom od scena strašnijih horor filmova, šaljivdžije su jutro uz jutarnju kafu, iskoristile za sabiranje utisaka. Pridružila im se i Divna, rekavši da nisu ni svesni šta će im prirediti. Dodala je da će u najboljem slučaju svako od njih na dva minuta posećivati toalet kada ona bude rešila da im se osveti. Priznala je da se iskreno uplašila protekle noći i da joj niko nikada nije priredio takvu šalu.

Toma je nastavio da gradi ugled najvećeg šaljivdžije Akademije. On je, ovoga puta, Zorici gledao u kafenu šolju. Iako je Zorica verovala da je Toma iskusan u primeni ove tradicionalne veštine, on je, najblaže rečeno, zafrkavao Zoricu. Ona je prihvatala šalu pa su se zajedno smejali Tominim šalama.

Takmičari su imali specifičan trening. Oni su posetili manifestaciju Ušće Open Air ispred tržnog centra Ušće, gde su treneri Ehtno Gyma u društvu Heroja održali javni trening. Mnogobrojni posetioci ovog shopping centra, ali i Ušće Open Air-a su bodrili naše Heroje. Po završetku treninga, Heroji su, kao prave poznate ličnosti, davali autograme, fotografisali se sa radoznalim gledaocima, ali i bili dovoljno strpljivi da razmene i po koju reč sa njima.

 

Po povratku na Akademiju uspeli da se malo odmore i tako spreme za večerašnji izlazak. Vrelo avgustovsko veče su Akademci proveli na splavu Blaywatch, gde su nastupili Željko Vasić i Milena Ćeranić.

Oni su se potrudili da atmosferu i provod učine nezaboravnim kako za Akademce, tako i za goste splava. Gosti splava su bili radoznali o intenzitetu treninga, o njihovom životu na Akademiji, kao i o željama i očekivanjima od celog koncepta.

Posle burno provedene noći, Akademci su se vratili na Akademiju, i uputili se pravo u krevet.

 

makonda-tracker