Akademija debelih: Kritike su urodile plodom

0
Izgleda da je Heroje motivisao razgovor sa trenerima proteklog dana, jer su današnji trening odradili sa maksimumom uloženog truda, a potom je usledilo neobično takmičenje.

Niko od takmičara nije zabušavao, a i sami treneri su ih hvalili za vreme i posle treninga. Iako je novom nedeljom na Akademiji počela još napornija faza treninga, izgleda da i želja za mršavljenjem naših Heroja postaje sve veća.

 

Kako bi prekratili vreme odmora posle ručka, takmičari su igrali pantomime. Igra je promenila već pomalo ustaljen ritam života na Akademiji. Toma Panters je pokušavao da objasni naziv jednog filma pantomimom, ali mu to nikako nije polazilo za rukom.

Ono što Toma nije znao je to da su se ostali ukućani dogovorili da namerno ne pogode Tomin film. Iako mu je bilo čudno to što, iako im je bukvalno crtao naziv filma, niko nije uspevao da pogodi, Toma je neumorno objašnjavao i trudio se. Saznanje o dogovoru ukućana je primio kao šalu, samo se smejao.

Još jedna igra koju su takmičari organizovali, a u kojoj su se takmičili Jovanov i Milošev tim je za cilj imala da osoba koja se takmiči kolutić šargarepe ubaci sa svog čela u usta, pritom koristeći samo pokrete lica.

Iako mnogi nisu verovali, ova igra je prilično zabavila Heroje. Zorica je naročito imala poteškoća, te joj do samog kraja nije uspelo da ostvari cilj.

makonda-tracker