Akademija debelih: Da li je nova ljubav na pomolu?

0
Nakon redovnog merenja, četvoro takmičara bilo je teže nego prethodnog puta, te su direktno napustili takmičenje, dok je Marija privremeno eliminisana.

Aleksandra i Jovan su počeli da ispoljavaju obostrane simpatije. Iako se Aleksandra konstantno nećka, Jovan je uporan u svemu što pokuša. Ta upornost mu naizgled prolazi jer su svi ukućani primetili nešto između njih dvoje. Jedino dvoje Heroja koji to ne primećuju, bar ne za kamere, su upravo Jovan i Aleksandra. Aleksandra konstantno negira da gaji bilo kakve simpatije prema Jovanu, dok je Jovan uzdržan po tom pitanju. Iako su svi ukućani primetili simpatije, Miloš za sada jedini radi na tome da natera i Jovana da prihvati činjenicu da mu se Aleksandra sviđa. On je borbu njih dvoje uporedio sa borbom dvoje štenadi koji se vole, a koji zbog toga ne daju mira jedno drugome.

Hteo on to ili ne, Miloš mu je rekao da je primetio njihovo simpatisanje još od kada su se vratili iz Prijepolja. Boža je u svojoj izjavi podržao Jovana i Aleksandru. Od njega smo mogli saznati i jednu interesantnu činjenicu iz Prijepolja. Dok su se svi takmičari provodili uz muziku uživo, Jovan i Aleksandra su se povukli, kako su oni rekli, u svoje sobe. Šta se dalje dešavalo, Boža nije znao da kaže.

Akademiju je posle redovnog merenja napustilo čak pet takmičara! Njih četvoro su težili više nego na prehodnom merenju, što im je donelo direktnu eliminaciju, dok je Marija eliminisana privremeno. Ona će sledeće nedelje dobiti priliku da se vrati na Akademiju ukoliko uspe da smrša. Četiri Heroja koji su pored Marije napustili Akademiju su: Milica, Darko - Mrvica, Boža i Nebojša zvani Ćale.

makonda-tracker