Kevin Hart će voditi 2012. MTV VMA

0
Popularni komičar vodiće MTV Video Music Awards, dok će Pink premijerno izvesti pesmu sa svog novog albuma. Dodela 2012 MTV Video Music Awards prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 03:
Pink
Pink

MTV donosi urnebesno opaku komediju Kevina Harta u najveću noć muzike, jer je upravo on voditelj dodele 2012 MTV Video Music Awards! MTV je danas objavio da glumac i komičar, poznat po svom oštrom jeziku i inteligentnom humoru, neće nikoga poštedeti dok bude pržio najveće zvezde u svetu muzike i zabave. Uz to, potvrđeno je da će se prava megazvezda i peterostruka dobitnica nagrade MTV Video Music Award P!nk treći put popeti na VMA pozornicu. Ona će prirediti još jedan nezaboravan nastup jer će premijerno izvesti novu pesmu sa svoga dugoočekivanog šestog studijskog albuma.

 

U skladu s tradicijom MTV Video Music Awards, i ove godine će dodelu obeležiti neobični nastupi najvećih muzičkih zvezda današnjice, uključujući već najavljene izvođače na VMA, Aliciju Keys i One Direction, kao i pojavljivanje vodećih glumaca i glumica s malih i velikih ekrana.

- Ovo je ogromno... ne, čekaj, ovo je veće od ogromnog, ovo je veće od onoga što je veće od ogromnog. Preplavljen sam srećom... To sra*e se stvarno događa-  U svom stilu je prokomentarisao Kevin Hart.

- Mislim da ono što dodelu VMA nagrada čini tako značajnom je njena nepredvidivost i raznolikost izvođača i najrazličitijih žanrova - i to je najveći rock and roll show od svih - rekla je P!nk. 

Svojim nenadmašnim komičarskim darom, Kevin Hart se probio svojom ulogom u hit komediji Think Like a Man iz 2012., adaptaciji bestsellera New York Timesa Act Like a Lady, Think Like a Man Stevea Harveyja. Film je zaradio više od 90 miliona u Americi i katapultirao Kevina Harta u carstvo megazvezda. 2011. je Hart objavio svoj film sa stand-up nastupima, Kevin Hart: Laugh at My Pain, koji je dobio izvrsne kritike, a Harta su upoređivali s Richardom Pryorom i Eddiejem Murphyjem. Hart je trenutno na turneji sa svojim novim showom “Let Me Explain”, tokom koje će obići 90 gradova u Americi, Evropi i Africi.

Od svog debija 2000. godine P!nk (Alecia Moore) je objavila 6 albuma (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!), prodala je više od 32 miliona albuma, 65 miliona singlova, više od 1 milion DVD-a širom sveta i imala je 12 singlova među top 10 na Billboardovoj listi Hot 100.  Osvojila je tri Grammyja, dve nagrade Billboard Music, pet MTV VMA i dve MTV EMA nagrade, dve nagrade People’s Choice i mnoge druge. P!nk upravo priprema svoj 6. studijski album, The Truth About Love, koji izlazi 18. septembra. Prvi singl Blow Me (One Last Kiss) uzleteo je na vrhove muzičkih listi širom sveta i to je njen 12. hit među Top 10 na Billboardovoj lestvici Hot 100.

Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući i Video of the Year, Best New Artist i druge na stranici vma.mtv.com. Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji “Best New Artist” trajati i tokom showa uživo.

makonda-tracker