Pregled 39.dana Akademije Debelih: Takmičari podetinjili!

1
Takmičari dan počinju dečijim aktivnostima, međusobnim peckanjem, prskanjem, jurnjavom u i van kuće...

Naši heroji su novi dan započeli smehom i međusobnim, šaljivim, opaskama. Jovan, Miloš i Aleksandra su prednjačili u prozivanju mesta u kojima žive. Potom su se prskali vodom, a pošto im to nije bilo dovoljno, crevo su uneli u kuću.

Umesto odlaska u teretanu, danas su treneri iznenadili takmičare, pojavivši se na Akademiji. Ovaj prepad je organizovan jer je za čelendž bilo potrebno da su takmičari u dvorištu. Treneri su, takođe, želeli da saznaju kako takmičari reaguju na promenu lokacije i načina treninga. Čelendž nije svima jednako lako pao.

Ovaj događaj su sa lakoćom ispratili Miloš i Jovan, koji su uspeli i da se posvađaju oko konačnog rezultata. Jedan drugog su optuživali za varanje, koristili pogrdne reči, i razgovarali izuzetno visokim tonom. Međutim, ova svađa nije narušila njihov odnos, pa je Jovan, po pomirenju, naterao Miloša da mu se ubuduće svakodnevno izvinjava iz sveg glasa dok stoji u centru dvorišta. Miloš je to učinio danas, a da li će nastaviti, videćemo.

Divna i Zorica su ponovo komentarisale Zoričin odlazak vidovnjaku. Ovoga puta su se smejale.

Ukućani su imali posebnog gosta danas. U pitanju je bio Oliver, koji je uspeo da smrša skoro 100kg. On im je ispričao svoju životnu priču i muke kroz koje je prolazio tokom pokušaja da izgubi kilograme. To je zainteresovalo Heroje, pa su s nestrpljenjem čekali svaku sledeću Oliverovu rečenicu.

makonda-tracker