Finale: Ko će poneti titulu najboljeg poslastičara Srbije?

0
Serijal kulinarskog takmičenja približio se samom kraju. Samo jedan od njih može poneti laskavu titulu Prvog poslastičara Srbije!

 

Nakon 15 krugova eliminacija u borbi za titulu Prvi poslastičar Srbije, od njih dvadesetoro, do finala su stigla dva takmičara koja su pokazala pravo umeće u pravljenju torti, kolača, voćnih kupova, sladoleda. Da su zasluženo stigli do finala, govori i činjenica da su se dobro snalazili u svim izazovima koji su im zadavani, pokazavši tako da mogu biti kreativni, iako rade pod pritiskom.

U poslednjem, finalnom krugu, svoje snage, ali i umešnost, kreativnost i želju za pobedom, odmeriće  Miroslav Stanković i Nikola Momić.

Specijalni gosti emisije, ali i naručioci torte, biće polaznici Akademije debelih, aktuelnog reality show programa naše televizije za koje će finalisti pripremiti poslasticu.

 

Kao i do sada, finaliste će bodriti mladi glumac Nemanja Janičić.

Pored titule Najbolji poslastičar Srbije, koja će jedno od njih dvoje vinuti u svet profesionalnog poslastičarstva, pobednik će od agencije Fly Fly Travel dobiti nagradno putovanje za dve osobe na Havaje u vrednosti od 1.000.000 dinara.

Emisija će biti na programu u nedelju, 5. avgusta od 18:15h na televiziji Pink.

makonda-tracker