Dejan Stanković uči od Džerija Springera

1
Dejan Stanković, voditelj Lude kuće potpisao ugovor sa Hepi televizijom, pod gotovo nestvarnim uslovima
Dejan Stanković Kralj
Dejan Stanković Kralj

Pošto je potpisao ugovor sa televizijom Hepi, o novoj sezoni emisije Luda kuća. voditelj Dejan Stanković, odjednom se našao u čudu!

Naime, menadžemnt televizije Hepi, odlučan da od njegove emisije napravi nešto nalik kultnom šou sa Džerijem Springerom, angažovao je konsultanta iz tima američkog voditelja, koji će brinuti o svakom detalju u emisiji.

- Sve će biti promenjeno u emisiji Luda kuća. U publici će biti 500 ljudi, studio će biti potpuno promenjen, a ono najinteresantnije, svakako je naš novi konsultant iz tima Džerija Springera, koji će nam pomoći da naši gledaoci uživaju u neverovatnim obrtima u emisiji. Pokušaćemo da dočaramo gledaocima šta sve može da nas snađe u životu, koliko je to nekad dramatično, a nekad smešno – kaže Dejan Stanković.

Dejan Stanković pojaviće se u emisiji potpuno novog imidža, a od emisije ostaće samo naziv.

- Istina je da je moj honorar daleko drugačiji od ostalih, ali o tome ne bih govorio, jer je to poslovna tajna – odgovorio je Stanković na pitanje: da li je istina da je dobio dvostruko viši honorar u odnosu na sve druge voditelje na televiziji.

Ostalo je nepoznanica zašto televizija toliko ulaže u Stankovića i emisiju, a prve emisije u novoj sezoni očekuju se, na jesen, sa novom šemom.

 

makonda-tracker