Dan 30. - Akademija Debelih dobila himnu

0
Ovo jutro je bilo posebno za većinu takmičara. Umesto treninga, naši Heroji su na beogradskom izletištu Košutnjak imali za cilj da pobede u čelendžu.

Zadaci su bili nalik na takmičenja u snazi i izdržljivosti i uključivali su automobilske gume. Tako su se takmičili u povlačenju guma konopcem, kao i igra kotrljanja guma i na kraju bacanje gume u dalj.

Najuspešniji u ukupnom skoru ovog čelendža je bio žuti tim. S obzirom na to da su se pokazali fizički najspremniji, njih očekuje nagrada. Tokom ovih igara, svi Akademci su se zabavljali. Takmičenje je prošlo u fer borbi i veseloj atmosferi.

Po povratku na Akademiju, takmičare su dočekali nutricionisti i kuvar Veca. Oni su im objasnili razloge zbog kojih više ne mogu sami da spremaju hranu. Naravno, Veca će im s vremena na vreme spremiti hranu po određenom receptu. To je i danas bio slučaj. Svi su pomogli u pripremanju ručka.

Popodne su ukućani iskoristili kako bi preko Interneta i online prodavnice eLakoLiJe partnera Akademije Univerexporta, naručili potrepštine za sledeću nedelju.

Naša ekipa je posetila takmičara koji je protekle nedelje privremeno izbačen sa Akademije. U pitanju je Dejan Došljak. Posetili smo ga kako bi se uverili u to da i, dok je kući, pokušava da smrša. On nam je demonstrirao deo njegove dnevne rutine, koja je uključivala i trčanje između voćki. On je rekao da se trudi da poštuje sve savete našeg tima trenera i nutricionista, te da je gotovo siguran da će uspeti da se vrati na Akademiju. Dodao je i da mu je to velika želja, s obzirom na to da je tamo stekao i neka nova prijateljstva.

Izgleda da imamo novu himnu Akademije Debelih. Ovoga puta, potpuno spontano, Mrvica je prepevao pesmu Harisa Džinovića Sećaš li se one noći koju je, na oduševljenje ostalih, prilagodio tekst pevajući o hrani. Utisak koji se iz novog teksta može izvući je da u Mrvici čuči talenat tekstopisca.

makonda-tracker