Akademija Debelih: Aleksandra nije sigurna da želi da se uda, Bucka novo pojačanje

1
Iako je pristala da se uda za Bobana, Aleksandra je odlučila da preseče, tako da od veridbe i udaje, ipak neće biti ništa. Ona je priznala Jovanu, da nije sigurna da li je udaja za Bobana ono što ona zaista želi. Lepi Bora ostaje u VIP ekipi, Neša je odlučio d

Aleksandra i Jovan su razgovarali o Aleksandrinom životu. Iako je zaprosio njen dečko Boban, ona je priznala da su njih dvoje već razgovarali o prosidbi i budućem zajedničkom životu pre njenog ulaska na Akademiju.

Rekla je da su se još tada dogovorili da prosidbe ne bude pred kamerama, posebno ne na Akademiji. Aleksandra je priznala Jovanu da još uvek nije sigurna da je želela da se to dogodi. Jovan ju je ohrabrio rečima, da mora da odluči i da preseče, jer joj konstantno razmišljanje o tome neće pomoći. Aleksandra je odlučila da preseče i da ne ide dalje sa veridbom.

Nebojša, koga svi ukućani zovu Ćale, je iskoristio popodne kako bi odspavao. Dok je spavao, Zorica Marković mu je nalakirala nokte i našminkala ga. Takav, Ćale je naočito zapao za oko Mrvici, koji je zbog toga počeo da ga zove ujna. Ćale je sve prihvatio kao šalu i nije se naljutio na Zoricu.

Na prvom VIP merenju, najmanje procenata je smršao Lepi Bora, što je značilo da napušta Akademiju. Međutim, Neša iz Gagi Benda je uskočio umesto njega, jer je već odlučio da napusti Akademiju.

Prinova u redovima VIP akademaca je pevačica Bucka, koja se takmičila u ranijim sezonama Zvezda Granda. To znači da je ekipa VIP u sledećem sastavu: Zorica Marković, Divna Karleuša, Bucka i Lepi Bora.

Takmičari su komentarisali VIP-ovce. Nijedan od takmičara nije imao zamerke na ponašanje, rad i zalaganje VIP Akademaca. Neki su izdvojili Zoricu Marković kao najveće osveženje na Akademiji.

makonda-tracker