Nove epizode South Parka stižu na MTV

0
Od nedelje, 22. jula sa početkom u 20 časova i 40 na minuta na kanalu MTV biće emitovane nove epizode popularne animirane serije South Park. Reprizno izdanje Soth Parka gledaoci će imati priliku da odgledaju ponedeljkom u 22 časa i 40 minuta, uorkom u 21 čas i

Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick jedni su od najpopularnijih animiranih junaka, koji žive u gradiću South Park odakle nas već godinama zabavljaju svojim sprdnjama i ismejavanjem društva i društvenih pojava.

U 16. sezoni na udaru će se naći najrazličitije teme. Dečaci će pribeći drastičnim merama kako bi sačuvali svetost prostorije u koju i car ide peške i tužiće kreatora toaleta, iako je on odavno umro. Cartman će se zaljubiti, doživeće potpuno nove i neočekivane religiozne uvide, a na kampovanju će svi saznati šta znači kada ti je život ugrožen zbog dosade. Družina će se takođe pozabaviti popularnim internet fenomenima, TV prodajom i važnim društvenim pitanjima kao što je privođenje producenta filma Koney 2012.

 

TAGOVI: MTVserija123
makonda-tracker